Van harte uitgenodigd
Op donderdag 11 oktober 2018 vindt het jaarlijks, toonaangevende en inspirerende Water Congres ‘WATER EN IT, VANAF HET VELD TOT EN MET BELEID’ plaats in Nieuwegein. Waterschappen, drinkwaterbedrijven, gemeenten en ingenieurs- adviesbureaus die te maken hebben met o.a. (proces)automatisering op het gebied van afval-, oppervlakte- of drinkwater zijn van harte uitgenodigd.

Slimme IT-oplossingen
Wilt u op de hoogte blijven van slimme IT-oplossingen in Water? De laatste trends en ontwikkelingen volgen zoals Internet of Things en Big Data? En in gesprek gaan met diverse systeemleveranciers en ingenieursbureaus onder het genot van een hapje en een drankje? Dan mag u het vooraanstaand ICT Group Water Congres met diverse sprekers, stands, demonstraties en ruime netwerk mogelijkheid in het midden van het land niet missen! Op een bijzondere locatie in Nieuwegein wordt u tijdens diverse presentaties op de hoogte gebracht over onder andere Assetmanagement, Industrie 4.0, Procesautomatisering, Kunstmatige Intelligentie, Data analyse, Procesoptimalisatie en de Digitale Transformatie binnen water. Tussen de presentaties door kunt u in ontspannen sfeer uw netwerk onderhouden, de beurs bezoeken en genieten van een heerlijke lunch. Bekijk het volledige programma op onze website.

Primaire levensbehoefte
Water en infrastructuur voorzien in een primaire levensbehoefte en een reductie van primaire levensbedreiging. Denk aan veiligheid in water en vervoer en het behouden van aan droge voeten. Ze hebben een groot maatschappelijk belang en zijn tegelijk heel kwetsbaar. Denk aan klimaatverandering, watervervuiling of verkeersproblematiek. Installaties en systemen moeten zorg dragen voor maximale veiligheid, beschikbaarheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid van water en mobiliteit. Om dit te bereiken is het cruciaal dat alle schakels – waterschappen, drinkwaterbedrijven lokale overheden en Rijkswaterstaat – in de keten volledig geïntegreerd met elkaar samenwerken.

ICT Group zorgt voor deze integratie en samenwerking met slimme IT-oplossingen die installaties en systemen op afstand kunnen uitlezen en bedienen. Deze installaties kunnen met de hulp van Internet of Things (IoT) en Big data voorspellen wanneer een installatie uitvalt of onderhoud nodig heeft. Op deze manier wordt managementinformatie direct beschikbaar en kan proactief ondersteuning worden geboden bij het nemen van beslissingen.

ICT Group
ICT Group is een toonaangevende leverancier van industriële technologische oplossingen en diensten. De oplossingen die we onze klanten bieden, omvatten softwareontwikkeling, oplossingen op projectbasis, de detachering van ervaren en goed opgeleide medewerkers en services voor het onderhouden van IT-systemen.

Op technologie gebaseerde innovaties zijn van cruciaal belang voor het concurrentievoordeel van onze klanten; elke dag slimmer worden in elk product, proces of applicatie. Onze specifieke kennis van de industrie stelt ons in staat om mensen, technologie en ideeën met elkaar te verbinden. Met bijna 1200 toegewijde technische professionals in het veld, zijn we in staat om nieuwe en innovatieve technologieën te vertalen naar relevante bedrijfsoplossingen, verrijkt met de nieuwste technologieën.

Binnen onze aandachtsgebieden Smarter Cities, Smarter Industries en Smarter Health bedienen wij de volgende industrieën: Transport & Logistiek, Automotive & Mobiliteit, Energie, Olie & Gas, Water & Infrastructuur, Gezondheidszorg, Voedsel, Chemie & Pharma, Productie en Hign Tech.

Kijk voor meer informatie over ICT Group op onze website: www.ict.nl.