dinsdag, mei 30, 2023

Specialisme

Water Treatment

Mobile solutions

Technology

Nijhuis Saur Industries

Nijhuis Saur Industries levert werelwijd solide en adaptieve oplossingen voor duurzaam en veerkrachtig watergebruik, energie- en grondstoffenterugwinning voor de ‘Light and Heavy Industries’, waterschappen en drinkwaterbedrijven, gemeenten en commerciële gebouwen. Wij zijn onderdeel van de Saur Group en verantwoordelijk voor het complete Industrial Water Solutions division product portfolio. Wij leveren industriële oplossingen en advies om water bronnen te beheren en te beschermen. Onze missie is #MissionWater.

Met onze unieke Customer for Life-aanpak helpen we industrieën, utiliteiten en steden om te voldoen aan ‘reduce, reuse and recover’. Daarmee dragen we bij aan de klimaattransitie, de circulaire economie en creëren we een veiligere wereld voor toekomstige generaties.

Het combineren van de behoeften van industriële installaties en beschermen van onze planeet
Ontstaan in 1904 in Oost-Nederland, leveren wij hedendaags innovatieve technologieën, engineering- en adviesdiensten, mobiele wateroplossingen, EPC projectuitvoering en O&M services. Wij bieden een uitgebreid portfolio van industriële wateroplossingen, waaronder in-house technologieën, oplossingen en systemen en geïntegreerde oplossingen van Econvert, Unidro, Nortech, Riventa, PWNT, Byosis en Sodai in het ontwerp.

Hoe we te werk gaan
Onze multidisciplinaire teams ontwikkelen, ontwerpen, produceren en implementeren slimme en baanbrekende oplossingen op basis van ons uitgebreide portfolio zoals mobiele waterbehandelings- en financieringsoplossingen. Ons doel is onze klanten te helpen hun ecologische voetafdruk te reduceren, productiviteit en energie-efficiëntie te combineren, kwaliteit en gezondheid en veiligheid te verbeteren en tegelijkertijd de TCO te verlagen.

Wereldwijd actief
Nijhuis Saur Industries opereert wereldwijd en bedient meer dan 4.000 referenties vanuit haar Regional Centers of Excellence in Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Dubai, Saudi-Arabië, Egypte, Polen, Rusland, Singapore, Verenigde Staten & Latijns-Amerika. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, Doetinchem, geaccrediteerd volgens ISO 9001, ISO 14001, ISO 3834-2, en ISO 45001 en fungeert als Global Center of Excellence met R&D, design, engineering, productie (mobile water en geïntegreerde systemen), monitoring en service mogelijkheden allemaal gecentreerd rond één hub.

Industrial Water Solutions division

De ‘Industrial Water Solutions division’ levert innovatieve en duurzame oplossingen, gebaseerd op meer dan 100 jaar wereldwijde expertise en ervaring. De divisie heeft een sterke staat van dienst op het gebied van veiligheid, voldoet aan internationale veiligheidsnormen en duurzaam ondernemen (CSR). Onze missie is #MissionWater.

De divisie heeft Global Centers of Excellence over de hele wereld die onze oplossingsmerken promoten onder de naam Nijhuis Saur Industries, Econvert, Unidro, Riventa, Nortech, PWNT, Byosis en Sodai. De Nijhuis Saur Industries Regional Centers of Excellence zijn actief in meer dan 130 landen.

Ons doel: #MissionWater

Ons doel is om water te beschermen en ervoor te zorgen dat iedereen – gemeenten, industrieën, burgers, agrariërs, ngo’s en de samenleving als geheel – water op waarde schat. Naast onze traditionele kerntaak – zorgen voor passende installaties en een verantwoorde behandeling en levering van een hoogwaardige waterkwaliteit – zetten we ons in om ook anderen te overtuigen van het belang van water. Zo kunnen we samen investeren in waterbesparing en nieuwe oplossingen ontwikkelen ter bescherming van één van de meest kostbare hulpbronnen van onze planeet.

Maar al te vaak heeft de mens schoon water behandeld als een onuitputtelijke, goedkope hulpbron en de vitale waarde ervan verwaarloosd. Nu de kwantiteit en kwaliteit van water steeds meer onder druk komt te staan, is deze kostbare hulpbron dringend aan herwaardering toe, zowel ecologisch, sociaal, economisch als technologisch oogpunt. Het is tijd om het tij te keren. We moeten ervoor zorgen dat water weer wordt gewaardeerd als belangrijkste hulpbron en het in gelijke mate toegankelijk te maken voor alles wat leeft.

Wij noemen het Mission Water. We nodigen iedereen uit om zich aan te sluiten bij deze beweging!

Adres Innovatieweg 4, Doetinchem, 7007 CD
Telefoon 0314 – 74 90 00
Email info@nijhuisindustries.com
Website https://www.nijhuisindustries.com/
Social media kanalen LinkedIn | Twitter | Facebook | Youtube
Nijhuis Saur Industries