vrijdag, maart 31, 2023

Jumo

Intelligente automatisering
Efficiënt gebruik, analyse en opslag van data wordt steeds belangrijker. Naast analoge, draadloze en digitale sensoren voor het meten van o.a. pH, EC, druk, temperatuur en luchtvochtigheid brengt JUMO intelligente regelaars, aanwijzers, dataloggers en complete automatiseringssystemen met PLC-techniek op de markt. Complexe taken zien wij dan ook als uitdaging voor het bieden van een oplossing op maat.

Met oog voor de markt en het milieu
Iedere branche vraagt om eigen expertise. Juist dat is waar JUMO sterk in is. Onze apparatuur wordt al decennia lang succesvol ingezet in o.a. de (fris)dranken- en voedingsmiddelenindustrie, in water- en afvalwatertoepassingen, in de analyse en farmacie en in de klimaattechniek en in de (glas)tuinbouw. Onze producten ondersteunen dagelijks toepassingen die bijdragen aan duurzaamheid, milieu, gezondheid en welzijn. Dat is een onderdeel van onze missie. Door slimme sensoren en automatiseringstechniek kunnen waardevolle grondstoffen en energie op duurzame wijze worden ingezet.

Flexibele hard- en softwareoplossingen
Om te verduurzamen werkt JUMO Engineering continu aan het verbeteren van bestaande technieken en het imple-menteren van nieuwe technieken op het gebied van meten, regelen, registreren en bewaken. Datamanagement speelt daarbij een belangrijke rol. Heeft u al kennis gemaakt met JUMO variTRON? Met deze flexibele hard- en software­oplossing in één beschikt u over alle configuratie en paramatergegevens van uw gehele waterbehandelingsproces. Omdat JUMO gekozen heeft voor de CODESYS=programmeeromgeving profiteert u met het variTRON systeem optimaal van de mooie en handige functies die CODESYS te bieden heeft, bijvoorbeeld: Webvisu, Targetvisu, bus communicatie (profiNET, BackNET, MODBUS RTU & IP).
Wij geloven sterk in het belang van persoonlijke ondersteuning en advies, vanaf de beginfase van een project tot en met de succesvolle afronding ervan. Ons aanbod is breed en varieert van het opstellen van een technisch concept tot volledige projectplanning en on-site inbedrijfstelling. Ook van ons aftersales traject mag u veel verwachten. JUMO is meer dan sensoren en auto­matisering. Wij bieden onze klanten een uitgebreid scholings- en kennisaanbod. Nieuwkomer is de JUMO Roadtrip. Tijdens JUMO Roadtrip bezoekt een vertegenwoordiger én een technisch specialist vrijblijvend uw bedrijf. Kortom: uw watertoepassing in full focus. Dat is de kracht van JUMO.

Voor meer informatie; klik op de link naar de bedrijfspagina.

Specialisme

Sensoren

Automatiseringsoplossingen

Adres Rijnkade 18, 1382 GT Weesp
Telefoon 31 294 49 14 91
Email info.nl@jumo.net
Website www.jumo.nl
Social media kanalen Facebook | Linkedin | Instagram | Youtube

Onbeperkt premium artikelen voor € 15,- per jaar

X