Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

april 2020

Climate adaptation in WASH-sector – VERPLAATST! | 1 april

1 april | 17:00 - 8 mei | 19:00
Den Haag

Debat over klimaatveranderingen en het opzetten van diensten voor het leveren van schoon drinkwater en goede sanitatie in ontwikkelingslanden. Vanwege het Coronavirus is deze bijeenkomst verplaatst. Nieuwe datum wordt nog bekend gemaakt.

Meer weten »

Waterbeheer: successen uit de praktijk – VERPLAATST! | 7 april

7 april
Oirschot

Themadag bij gelegenheid van 5 jaar CoP Beheer & onderhoud, met succesvolle voorbeelden, parallelsessies 'mens - techniek - informatie' en een veldbezoek. Vanwege het Coronavirus is deze dag verplaatst naar 3 november.

Meer weten »

Bodembreed 2020 – VERPLAATST! | 9 april

9 april
Zeist

32e editie van jaarlijks symposium over het gebruik van de bodem. Dit jaar staat het symposium in het teken van de grote maatschappelijke opgaven en de komst van de Omgevingswet. Vanwege het Coronavirus is het symposium verplaatst naar 2 juni.

Meer weten »

Weg Ontmoet Water: samenspel tussen mens en techniek | 9 april

9 april | 09:00 - 13:00
Amsterdam

Ochtendontmoeting tussen weg- en waterbeheerders met 5 workshops over het optimaliseren van de doorvaart en de vereerdoorstroming. Tijdens de bijeenkomst wordt het project Blauwe Golf gestart dat beoogt de weggebruiker, vaarweggebruiker, objectbedienaar en beheerder met elkaar te verbinden, onder meer door gebruik te maken van realtime data. Datum wordt nog aangehouden maar zal vanwege Coronavirus mogelijk online plaatsvinden.

Meer weten »

Emissie Symposium Water | 9 april 2020 | VERPLAATST

9 april | 09:30 - 16:30

Gezien de huidige situatie betreffende het coronavirus heeft de organisatie besloten om het emissiesymposium van 9 april te verplaatsen. De nieuwe datum wordt dinsdag 6 oktober. Het nieuwe, wellicht aangepaste programma wordt eind juni bekend gemaakt. Op 9 april 2020 zou het jaarlijkse Emissie Symposium Water plaatsvinden, georganiseerd door Rijkswaterstaat WVL, Ministerie van IenM en Deltares. Het symposium geeft een overzicht van recente ontwikkelingen en projecten met betrekking tot emissies naar het oppervlaktewater. PROGRAMMA: 09.30 Inloop, koffie/thee en inschrijving workshops…

Meer weten »

Dijkwerkersdag – VERPLAATST! | 16 april

16 april | 08:00 - 17:00
>Utrecht

Jaarlijkse bijeenkomst van het Hoogwaterbeschermingsprogramma over het versterken van onze belangrijkste dijken. De opgave tot 2050 is de grootste ooit! Kortom,help mee om deze enorme dijkversterkingsoperatie te realiseren. Vanwege het Coronavirus is deze dag verzet. Nieuwe datum wordt nog bekend gemaakt.

Meer weten »

mei 2020

IFAT 2020 – VERPLAATST! | 4-8 mei

4 mei - 8 mei
Munchen, Duitsland

Tweejaarlijkse milieuvakbeurs met dit jaar als thema: experience, science and future. Vanwege het Coronavirus is de beurs verplaatst naar 7 - 11 september.

Meer weten »

International Passive Sampling Workshop and Symposium (IPSW) 2020 | 12 & 13 Mei

12 mei - 13 mei
Utrecht

This time the event will focus on how science and policy relate to passive sampling and will include some interactive sessions never done before. On behalf of the organizers (Deltares and Rijkswaterstaat-WVL), we like to invite you to the 12th International Passive Sampling Workshop and Symposium (IPSW 2020) to be held in Utrecht, the Netherlands. This time the event will focus on how science and policy relate to passive sampling and will include some interactive sessions never done before. Policymakers…

Meer weten »

juni 2020

Aqua Nederland vakbeurs – nieuwe datum | 16 – 18 juni

16 juni - 18 juni
Gorinchem

Veertiende editie van de watertechnologievakbeurs met de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie. De beurs wordt georganiseerd in combinatie met RioleringsVakdagen. De beurs is vanwege het Coronavirus verplaatst en zou oorspronkelijk zijn gehouden op 17, 18 en 19 maart.

Meer weten »

RioleringsVakdagen – nieuwe datum | 16 – 18 juni

16 juni - 18 juni
Gorinchem

Elfde editie van de vakbeurs op het gebied van het aanleggen, inspecteren, renoveren, repareren en reinigen van riolering en rwzi’s. De beurs wordt georganiseerd in combinatie met Aqua Nederland vakbeurs. De vakbeurs is vanwege het Coronavirus verplaatst en zou oorspronkelijk zijn gehouden op 17, 18 en 19 maart.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen