Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

november 2019

15th European Youth Parliament for Water | 17-24 november

17 november | 08:00 - 24 november | 17:00
Nizhny Novgorod, Rusland

Gedurende een week komen jonge Europeanen samen om te debatteren, uit te wisselen en actie te ondernemen op een specifiek watergerelateerd probleem. Aan het einde van het Parlement komen de deelnemers met een gemeenschappelijke verklaring met voorstellen voor concrete acties. Het voorgestelde thema voor de week is Het stroomgebied: ruggengraat van regionale ontwikkeling.

Meer weten »

Wereldtoiletdag 2019 | 19 november

19 november
hele wereld

Internationale dag met tot doel het taboe te doorbreken rondom toiletten. Daarnaast vraagt deze themadag aandacht voor de wereldwijde 'slechte' sanitaire voorzieningen. In Nederland georganiseerd door Humana: www.wereldtoiletdag.nl

Meer weten »

Role of Technology to reach SDG6.1 | 25 – 26 november

25 november - 26 november
Delft

Tweedaags internationaal congres over de inzet van betaalbare watertechnologie om in 2030 te komen tot een universele toegang tot schoon drinkwater in de hele wereld.

Meer weten »

Smart Water Utilities 2019 | 26-27 november

26 november - 27 november
Amsterdam

Tweede internationale conferentie over de toepassing van slimme ICT-technologie om het waterverlies in distributiesystemen te verminderen. Over nieuwe technologie, het ontwikkelen van strategie├źn en praktijk ervaringen.

Meer weten »

december 2019

Cursus: Hergebruik van grondstoffen – de Grondstoffenfabriek | 3 december

3 december

Doel Ons afvalwater is een bron van waardevolle en schaarse grondstoffen. Het terugwinnen van grondstoffen en op de markt zetten als nieuwe (tussen) producten krijgt veel aandacht in het afvalwaterbeheer. Deze ontwikkelingen worden gecombineerd in de Grondstoffenfabriek. In deze cursus maak je kennis met de Grondstoffenfabriek. Je krijgt inzicht in het omvormen van bestaande processen en technieken naar nieuwe. Het is natuurlijk van groot belang dat de eindproducten voldoen aan de eisen die de afnemer stelt. De procesoptimalisatie op de…

Meer weten »

Event Bewegende kunstwerken betrouwbaar naar 2020

12 december
Vianen

Pilz organiseert op donderdag 12 december het event Bewegende kunstwerken betrouwbaar naar 2020. De uiterst betrouwbare partner in oplossingen en toepassingen op het gebied van bruggen en sluizen zoekt de verbinding met het werkveld en deelt kennis en kunde op het gebied van veiligheid op en rondom bruggen. De dag is toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij (het inrichten van) veiligheidsystemen van bruggen (let op: maximaal 30 plaatsen beschikbaar).

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen