Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

oktober 2018

Drones in het waterbeheer | 23 oktober

23 oktober | 11:30 - 17:00
Hoek van Holland

Middag bijeenkomst, met informatiemarkt, over inzet van drones voor digitaal schouwen en handhaving op en om het water. Het is ook mogelijk om zelf met een drone te vliegen.  

Meer weten »

Hitte zonder stress | 24 oktober

24 oktober
Roermond

Symposium en de inspiratiemarkt voor innovatieve oplossingen komen tegen wateroverlast, droogte of hittestress.

Meer weten »

Aquarama 2018 | 25 oktober

25 oktober
Leuven, België

Dertiende editie van vakbeurs voor watertechnologie met meer dan 125 exposanten. Thema’s zijn dit jaar onder meer de circulaire economie en informatisering bij (afval) waterbehandeling en – beheer. Vlario gaat dan weer dieper in op de nieuwe richtlijnen voor bronmaatregelen bij rioleringsprojecten en Aquaflanders legt het accent op watermanagement van de toekomst.

Meer weten »

Kennisdag: zit u wel eens vast? | 25 oktober 2018

25 oktober

Is het mogelijk als bestuurder miljoenen te besparen door te vertrouwen op je eigen mensen? Ook als het gaat om de veiligheid van miljoenen mensen? Is het mogelijk een antwoord te geven op de stedelijke uitdagingen van vandaag (klimaatadaptatie, segregatie, slimme mobiliteit, gezonder en langer thuiswonen etc.) door met elkaar in dialoog te gaan? En kan die omgevingswet ons daarbij helpen? We verwelkomen u graag op 25 oktober bij het Waterschap Drents Overijsselse Delta als duo. Dus ambtenaar neem uw…

Meer weten »

Global Talk: The world is getting better | 25 oktober

25 oktober | 12:30 - 14:00
Delft

Lezing van Meike van Ginneken, directeur bij SNV en voormalig TU Delft student, over het gebruik van data technologie dat laat zien dat het voor miljarden mensen beter gaat met de wereld. Helaas niet voor iedereen.

Meer weten »

november 2018

Deltacongres 2018 | 1 november

1 november
Zwolle

Het negende Nationaal Deltacongres vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Naast een inhoudelijk plenair programma zijn er verschillende werksessies over actuele vraagstukken zoals de onzekerheid en mogelijke gevolgen van een sneller stijgende zeespiegel en de stresstesten en risicodialogen die gemeenten moeten gaan voeren in het kader van het Deltaplan Ruimtelijke adaptatie. Net als voorafgaande jaren worden er circa 1500 bezoekers verwacht.

Meer weten »

No-dig, tenzij … | 8 november

8 november
Rotterdam

Jaarlijks congres over het sleufloos aanleggen van leidingen en kabels. Centrale vragen dit keer: Kunnen we met de bestaande samenwerkingsverbanden wel volledig sleufloos? Zijn de contracten daarop toegesneden? En biedt het genoeg ruimte voor innovativiteit?

Meer weten »

Iwater Barcelona | 13-15 november 2018

13 november - 15 november
Barcelona

Van 13 tot 15 november 2018 wordt Iwater, de internationale beurs van de Water Management Cycle, georganiseerd door Fira de Barcelona. De beurs richt zich op innovatie en technologie als de belangrijkste krachten die een efficiënt, duurzaam en 'slim' beheer van waterbronnen in steden, landbouw en industrie kunnen bewerkstelligen. De thema’s waterhergebruik, de noodzakelijke modernisering van bestaande infrastructuren en de uitdagingen die voortvloeien uit de digitale transformatie van de watersector komen ook aan bod.

Meer weten »

AIWW Summit 2018 | 14-16 november

14 november - 16 november
Rotterdam

Speciale internationale bijeenkomst van de Amsterdam International Water Week ter voorbereiding op de volgende AIWW-conferentie die in november 2019 zal plaatsvinden. De bijeenkomst blikt terug op de AIWW-conferentie in 2017 en de huidige actuele thema's zullen besproken worden rond mondiale waterproblemen en duurzaam waterbeheer.

Meer weten »

100 jaar Zuiderzeewet: Eene kwestie van noodzakelijkheid | 14 november

14 november | 13:00 - 17:00
Emmeloord

Middagsymposium bij gelegenheid van 100 jaar Zuiderzeewet over de visie van Cornelis Lely na de watersnoodramp in 1916, de komst van de wet en de grootsheid van de Zuiderzeewerken.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen