Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

juni 2018

Closing the Circularity Gap | 22 juni

22 juni | 14:30 - 20:00
Amsterdam

Middagbijeenkomst vol inspiratie, leiderschap en het verkennen van nieuwe manieren om impact te creëren op het gebied van de circulaire economie. De bijeenkomst vindt plaats in het nieuwe kantoor van de sociale onderneming Circular Economy in het SDG House.

Meer weten »

Open Dag IHE Delft | 23 juni

23 juni | 11:00 - 15:00
Delft

Open dag bij de grootste internationale watereducatie faculteit in de wereld met studenten uit meer dan 40 verschillende landen. Naast rondleidingen en ontmoetingen met docenten en onderzoekers, is er dit jaar een Interactief ontsnappingsspel (escape room) over de gevolgen van klimaatverandering.

Meer weten »

Hittestress | 25 juni

25 juni
Den Bosch

Eerste congres Hittestress over hoe Nederland omgaat met een warmer klimaat. Over de effecten voor verschillende sectoren, zoals de zorg voor kwetsbare ouderen, de koeling in woningen en de verkoeling van de stad. Er is niet één aanpak, het gaat om de samenhang tussen de sectoren.

Meer weten »

Handreiking PFAS | 25 juni

25 juni | 12:30 - 17:00
Dordrecht

Middagsymposium over het omgaan met poly- en perfluoralkyl-stoffen (PFAS-stoffen) - waaronder PFOA en GenX - bij het voorkomen van menselijke en milieuschade. Het Expertisecentrum PFAS presenteert een handelingskader voor overheden, kenniscentra, gww-bedrijven, grondbanken, adviesbureaus die met deze 'opkomende' stoffen te maken hebben. Het kader zal nader worden toegelicht in zowel een plenaire sessie als in verdiepende werksessies.

Meer weten »

Wereld Water College | 26 juni

26 juni
Scheveningen

Zesde editie van educatief evenement voor leerlingen van de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. In het Zuiderstrandtheater wordt een grote ruimte met ‘WaterXperiences’ ingericht waar de leerlingen kennis kunnen maken met alle facetten van de watersector. Dit jaar valt het samen met de finishdag van de Volvo Ocean Race in Den Haag.

Meer weten »

Schakeldag 2018: Durf te doen, pak de kansen | 26 juni

26 juni
Den Boisch

De Omgevingswet is nog in ontwikkeling maar de gedachte erachter wordt al steeds vaker ingezet. Dat vergt moet, maar ook kennis van de regelgeving op dit gebied. Daarom gaat de Schakeldag dit jaar vooral in op de nieuwe wet- en regelgeving, nieuwe manier van werken, maatschappelijke onderwerpen, digitalisering en pilots, en geven workshops de laatste inzichten en kennis om zelf aan de slag te gaan.

Meer weten »

Scaling up Building with Nature | 27 juni

27 juni
Utrecht

Internationale conferentie over de ontwikkelingen rond de inzet van natuurlijke materialen en natuurlijke krachten in de waterbouw (Building with nature) en de mogelijke inzet ervan in de wereld.

Meer weten »

Ervaringen met legionella in koelwater | 27 juni

27 juni | 13:00 - 17:00
Veenendaal

Themamiddag over de ervaringen van industriële gebruikers van koelwater met legionella. Onder meer over beleid, handhaving en wetenschap.

Meer weten »

Future of the oceans | 28 – 29 juni

28 juni - 29 juni
Scheveningen

Internationale conferentie over de noodzaak goed voor onze oceanen te zorgen. Hoe kan de oceaan bijdragen aan het leveren van natuurlijke hulpbronnen en het omgaan met de effecten van klimaatverandering, onder voorwaarde van behoud en duurzaam gebruik van de oceaan? Innovatieve ontwikkelingen zijn hierbij essentieel. De conferentie vindt plaats bij gelegenheid van de finish van de Volvo Ocean Race in Scheveningen waar van 24 juni t/m 1 juli een speciaal dorp is ingericht.

Meer weten »

Tweede Kamer: Algemeen overleg water | 28 juni

28 juni | 18:00 - 22:00
Den Haag

Halfjaarlijks overleg van de Tweede Kamer met minister Van Nieuwenhuizen (IenW) over alle lopende dossiers op het gebied van waterkwaliteit en waterveiligheid (ook te volgens op live stream).

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen