Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

januari 2019

TU Delft 71e Vakantiecursus | 11 januari

11 januari 2019
Delft

Jaarlijks nieuwjaarscongres van de watersector! Dit jaar met het thema± Meer tijd voor waterkwaliteit. Gaan we voor aanpassingen aan de bron, of voor een vergaande nazuivering? Zijn de concessies voor chemische lozingen nog wel van deze tijd? Welke verantwoordelijkheid ligt bij de agro-sector?

Meer weten »

InfraTech 2019 | 15-18 januari

15 januari 2019 - 18 januari 2019
Rotterdam

Tweejaarlijkse vakbeurs op het gebied van infrastructuur met dit jaar als thema Future Proof. InfraTech is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers met op het programma onder meer de RWS Marktdag, Collegetour door Gemeente Rotterdam, CROW InfraDebat en Hackaton Spinwaves hackaton met frisse ideeën over actuele infra-onderwerpen.

Meer weten »

SKIW: Hoe krijgen we de keten dicht? | 30 januari

30 januari 2019
Amersfoort

Nationaal Watersymposium met dit jaar als thema het belang van de waterkwaliteit bij het sluiten van de waterkringloop. Enkele vragen die op het symposium aanbod zullen komen: Hoe verzamelen we de gegevens over alle stoffen in het water? Bij wie liggen de verantwoordelijkheden in de keten van productontwikkelaar tot waterzuiveringsbedrijf? Hoe reageer je als bedrijf als blijkt dat in het lozingswater een onbekende, maar schadelijke stof zit?

Meer weten »

maart 2019

IRC Wash: All systems go!| 12 – 14 maart 2019

12 maart 2019 - 14 maart 2019
Den Haag

Internationaal symposium over het bouwen en versterken van systemen om duurzame water, sanitaire en hygiëne voorzieningen voor iedereen te realiseren. IRC wil op het symposium verder kijken dan alleen de bouw van watervoorzieningen, en wil verder nadenken over het opzetten van goed functionerende systeem van waterdiensten waarin financiering, onderhoud, lokale integratie ook worden meegenomen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen