maandag, maart 27, 2023

ADVERTEREN IN DE WATERSECTOR

WaterForum is een onafhankelijk platform voor nieuws uit het hart van de watersector. Het bestaat uit een vakblad, website, wekelijkse nieuwsbrief en social media kanalen. Een belangrijk onderdeel binnen het platform is de vacaturebank. Een team van ervaren waterjournalisten volgt actuele ontwikkelingen in de sector op de voet. Dankzij die ervaring is het mogelijk nieuws te duiden en de lezers te voorzien van achtergronden. Daarnaast bieden we, via columns, ruimte voor de visie van verschillende experts uit de watersector. Voor wie op de hoogte wil blijven van het nieuws in de watersector is WaterForum een ‘must’.

Het platform WaterForum richt zich op nieuws dat relevant is voor ‘decision makers’ in de watersector. De lezers van WaterForum werken bij drinkwaterbedrijven, waterschappen, industriële bedrijven, rioleringsbedrijven, watertechnologiebedrijven, ingenieursbureaus, kennisinstellingen, universiteiten, overheid en gemeenten.

WaterForum heeft het grootste bereik binnen de watersector, met:

  • Meer dan 13.000 abonnees op de wekelijkse nieuwsbrief
  • Meer dan 25.000 unieke bezoekers op de website per maand
  • 2.750 abonnees op het printmagazine en meer dan 11.000 professionals met toegang tot het digitale magazine (verschijnt 7x per jaar)

Wilt u meer informatie over verschijningsdata, doelgroepen, functies, onderwerpen, tarieven en specificaties? Vraag dan nu de mediagegevens aan. Vul uw gegevens hieronder in en u ontvangt de mediagegevens direct in uw email.

Vacature promoten

Plaats uw vacature op onze vacaturebank met het grootste bereik binnen de watersector.

VRAAG GRATIS DE MEDIAGEGEVENS AAN VAN WATERFORUM