woensdag, mei 31, 2023

Waterschap Limburg

Waterschap Limburg is verantwoordelijk voor het waterbeheer in de provincie Limburg. Het waterschap zorgt voor bescherming tegen wateroverlast, het beheer van oppervlaktewater en het zorgen voor voldoende water van goede kwaliteit in de regio. Geen ander waterschap heeft een afwisselender gebied dan het onze: van zandgronden in het noorden tot het zuidelijke heuvelland. Het werkgebied van Waterschap Limburg strekt zich uit van Mook in het noorden tot Eijsden in het zuiden van de provincie Limburg.

Wat werken bij Waterschap Limburg aantrekkelijk maakt
Waterschap Limburg heeft veel te bieden. Zo is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je wordt gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen en je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen. Dit draagt niet alleen bij aan de persoonlijke ontwikkeling van jou en je collega’s, maar ook aan de ontwikkeling van ons waterschap als geheel. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er een gunstige pensioenregeling en zijn er diverse mogelijkheden om werk en privé goed te combineren. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden. Wij hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé en we stimuleren jou om hierin jouw eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Geen dag hetzelfde, want we werken aan morgen
Werken bij Waterschap Limburg is afwisselend en uitdagend. Je werkt aan uiteenlopende projecten en taken, waardoor geen dag hetzelfde is. Werken bij Waterschap Limburg biedt daarom veel mogelijkheden om nieuwe ervaringen op te doen en te groeien in jouw vakgebied. We zijn sterk in ontwikkeling en we hebben aandacht voor klimaatadaptatie, innovatie en vernieuwing. Je wordt gestimuleerd om mee te denken over nieuwe ideeën en oplossingen voor een waterschap waar we samen duurzaam zijn.

Met de omgeving, voor de omgeving!
Bovendien draagt werken bij Waterschap Limburg bij aan het creëren van een veilige en leefbare omgeving voor de inwoners van de provincie Limburg. Dat zie je terug in ons motto: Met de omgeving, voor de omgeving! Het werk van het waterschap is belangrijk voor het welzijn van de samenleving en het milieu. Als je bij WL werkt dan draag je bij aan het beschermen van mensen tegen wateroverlast en het zorgen voor voldoende en schoon water.

Wil je kijken of we een vacature hebben of wil je verder lezen over werken bij Waterschap Limburg? Bekijk dan onze website.

Specialisme

Dijkbeheer

waterrecycling

afvalwaterzuivering

Adres Postbus 2207, 6040 CC Roermond
Telefoon 088 – 88 90 100
Email info@waterschaplimburg.nl
Website www.waterschaplimburg.nl
Social media kanalen LinkedIn Twitter Facebook