dinsdag, mei 30, 2023

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions 

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) is de wereldwijde marktleider in slangenpompen en aanverwante technologie op het gebied van vloeistoftransport voor de levensmiddelen-, farmaceutische-, chemische-, en waterzuiveringsmarkt. Bestaat uit tien gevestigde merken, elk met een eigen expertisegebied, bieden we samen onze klanten een ongeëvenaarde gamma aan oplossingen voor hun pomp- en vloeistoftransporttoepassingen.

Klanten hebben hoge verwachtingen uit hun procesapparatuur, en hun eerste zorg is behoud van productkwaliteit. Leveranciers van verdringerpompen zoals Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) moeten producten leveren die een reeks van eisen moeten voldoen zoals toegevoegde waarde; lage cost of ownership; betrouwbaarheid; gemakkelijk onderhoud; en bewezen klantenservice.

De return on investment is ook van belang. Wij werken nauw samen met onze klanten om aan te tonen hoe onze slangenpompen presteren op het gebied van nauwkeurige dosering, transport en afvullen. En hoe dit bijdraagt aan de efficiëntie van het proces gedurende de levensduur van de apparatuur.

Factoren die moeten worden overwogen bij het kiezen van een slangenpomp zijn debiet; druk in het systeem; de viscositeit en abrasiviteit; temperatuur; voordruk en de grootte van aanwezige deeltjes. WMFTS heeft gespecialiseerde engineers beschikbaar om klanten te helpen met de juiste pomp keuze.

Voor meer informatie; klik op de link naar de bedrijfspagina.

Specialisme

Vloeistoftransport

Verdringerpompen

Slangenpompen

Telefoon 31 85 536 0010
Email info.nl@wmfts.com
Website https://www.wmfts.com/nl-nl/
Social media kanalen Facebook | Linkedin | youtube | twitter