dinsdag, mei 30, 2023

De Endress+Hauser Groep

Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier op het gebied van meetinstrumenten, services en oplossingen voor industriële procestechnologie en laboratoriumtoepassingen.

Structuur
Endress+Hauser is wereldwijd een betrouwbare partner. Eigen verkooporganisaties in 50 landen en vertegenwoordigers in nog eens 70 landen zorgen voor deskundige ondersteuning. Productiefaciliteiten op vier continenten produceren snel en flexibel volgens de hoogste kwaliteitsnormen. De groep wordt geleid en gecoördineerd door het hoofdkantoor in het Zwitserse Reinach. Endress+Hauser is een succesvol familiebedrijf, dat ook in de toekomst onafhankelijk en zelfstandig zal blijven opereren.

Producten
Endress+Hauser levert sensoren, instrumenten, systemen en services voor niveau-, flow-, druk- en temperatuurmeting, analyse en data-acquisitie. Het bedrijf ondersteunt zijn klanten met oplossingen en services op het gebied van automatisering, logistiek en IT. Onze producten zijn normbepalend als het gaat om kwaliteit en technologie.

Branches
Onze klanten zijn hoofdzakelijk actief op het gebied van (petro-)chemie, levensmiddelen, olie en gas, (afval-)waterzuivering, energie, life sciences, grondstoffen en metaal, hernieuwbare energiebronnen, pulp en papier en scheepsbouw. Endress+Hauser ondersteunt zijn klanten bij het optimaliseren van hun procestechnologische procedures, met grote aandacht voor betrouwbaarheid, veiligheid, economische efficiëntie en milieuveiligheid.

Geschiedenis
Endress+Hauser is in 1953 opgericht door Georg H. Endress (1924–2008) en Ludwig Hauser (1895–1975) en is sinds 1975 geheel eigendom van de familie Endress. Endress+Hauser heeft zich ontwikkeld van specialist in niveaumeting tot aanbieder van complete oplossingen op het gebied van industriële meettechnologie en automatisering, die op steeds meer markten en gebieden actief is.

Voor meer informatie: www.nl.endress.com

Specialisme

Sensoren

Analyse

Instrumenten

Adres Nickelstraat 6, 1411 AJ  Naarden
Telefoon 035-69 58 611
Email info.nl@endress.com
Website www.nl.endress.com
Social media kanalen Facebook | Linkedin | youtube | Twitter
Endress Hauser