vrijdag, maart 31, 2023

KROHNE

De KROHNE Group
KROHNE is wereldwijd toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en productie van innovatieve en betrouwbare meettechnologie en biedt meetoplossingen voor alle denkbare industrieën. KROHNE werd opgericht in 1921 in Duisburg, Duitsland en heeft wereldwijd eigen fabrieken en verkoopkantoren in meer dan 60 landen.

De Nederlandse verkoop- en serviceorganisatie is gevestigd in Dordrecht, op dezelfde locatie als ’s werelds grootste fabriek voor magnetisch inductieve en ultrasone flowmeters: KROHNE Altometer. Hier bevindt zich ook KROHNE’S eigen ijkcircuit. Per jaar worden er ± 60.000 instrumenten geproduceerd en gekalibreerd, variërend in diameter van 2.5 mm t/m 3 meter.

KROHNE biedt een breed pakket producten voor het meten van zowel waterstromen als andere vloeistoffen in uiteenlopende industriële processen. Vooral op het gebied van flowmeting heeft KROHNE een naam in de watermarkt, de (petro)chemische en farmaceutische, alsook in de dranken- en voedingsmiddelenindustrie.
Binnen het programma flowmeters onderscheidt KROHNE een viertal hoofdgroepen: vlottermeters, magnetisch inductieve flowmeters, massaflowmeters en ultrasone flowmeters. Maar KROHNE biedt haar afnemers ook een uitgebreide range niveau-, temperatuur-, druk en analysemeters.

We tonen onze kennis van zaken niet alleen in standaard toepassingen, maar ook – en vooral – in veeleisende toepassingen die maatwerk vereisen. Voor ons begint onze klant oriëntatie al in de onderzoeks- en ontwikkelingsfase. Een groot aantal producten, dat nu wordt beschouwd als de industriestandaard, werden door ons in samenwerking met onze klanten ontwikkeld.

Dankzij jarenlange ervaring is KROHNE thuis in de meest uiteenlopende toepassingen. Hierdoor kunnen onze specialisten u uitstekend adviseren welke oplossing voor uw toepassing geschikt is.

Voor meer informatie; klik op de link naar de bedrijfspagina.

Specialisme

Flowmeters

Analyse

Kalibratie

Adres Kerkeplaat 14, 3313 LC Dordrecht
Telefoon + 31 (0)78 – 63 06 201
Email Infonl@krohne.com
Website www.krohne.nl
Social media kanalen Facebook | Linkedin | youtube

Onbeperkt premium artikelen voor € 15,- per jaar

X