Slangenpompen van Watson-Marlow én Bredel vanaf nu onder één dak.

Slangenpompen

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) verzorgt vanaf 1 januari de directe verkoop, ondersteuning en service van de industriële Bredel slangenpompen.

WMFTG is de wereldwijde marktleider in slangenpompen en aanverwante technologie op het gebied van vloeistoftransport voor de levensmiddelen-, farmaceutische-, chemische-, en waterzuiveringsmarkt. WMFTG bestaat uit tien merken met ieder hun eigen expertise.

Het merk Bredel (slangenpompen die vaak in industriële en uitdagende procesomgevingen worden gebruikt), werd door een externe partner verdeeld, maar vind je vanaf nu bij Watson-Marlow Benelux. De reden hiervoor is dat WMFTG een dieper niveau van service, samenwerking en applicatiekennis wil bieden aan haar klanten.

Danny Fine, Country Manager Benelux, zegt dat dit deel uitmaakt van een veel bredere wereldwijde strategie om met klanten in contact te komen en hen te ondersteunen. Fine: “Onze activiteiten zijn de afgelopen jaren aanzienlijk uitgebreid, wat betekent dat we onze servicemechanismen hebben moeten uitbreiden om aan de vraag op lokaal niveau te kunnen voldoen. Dit heeft tijd gekost, maar alle stukjes van de puzzel zijn nu op hun plaats voor een nieuwe manier van werken. We zijn blij dat we in een positie zijn waarin we dichter bij onze klanten kunnen komen en met hen kunnen samenwerken als partners”.

Meer informatie: https://www.wmftg.com/nl-nl/

Meer nieuws uit de watersectorNieuws?