Aankomende Pollutec een week later dan gepland: 12 – 15 oktober 2021

Pollutec een week later dan gepland

Aankomende Pollutec een week later dan gepland: 12 – 15 oktober 2021

Pollutec, de door Reed Expositions France georganiseerde toonaangevende vakbeurs voor milieu- en energieoplossingen, wordt in oktober 2021 met een week uitgesteld om Eurexpo Lyon in staat te stellen haar kalender voor het tweede semester te reorganiseren.

Door de onzekerheden over de ontwikkeling van de gezondheidssituatie en het verloop van de vaccinatiecampagnes was Eurexpo Lyon genoodzaakt verschillende grote evenementen die voor het eerste halfjaar gepland waren, naar het tweede semester te verschuiven.

Om deze reden heeft het beurscomplex van Lyon zich tot de Pollutec-organisatie gewend met het verzoek de oorspronkelijk van 5 – 8 oktober 2021 geplande editie met een week uit te stellen. Na overleg met alle betrokkenen, en uit solidariteit met de evenementenindustrie, hebben de organisatoren van de Pollutec ingestemd met dit uitstel. De Pollutec 2021 zal nu dus plaatsvinden van 12 – 15 oktober 2021.

“De beslissing om de Pollutec een week uit te stellen zodat ook andere grote evenementen kunnen plaatsvinden, was een voor de hand liggende keuze binnen de nog steeds complexe context waarin de evenementenindustrie zich bevindt. De goedkeuring van onze belangrijkste klanten en partners was echter van essentieel belang. Ik ben bijzonder dankbaar voor het vertrouwen dat onze exposanten en de geraadpleegde beroepsorganisaties in ons hebben gesteld. Zij hebben sinds het begin van de crisis veel begrip getoond. Eens te meer steunen zij ons bij het opvangen van de ups en downs, ” verklaart de directeur van de Pollutec, Alexis de Gérard waarderend.

Alle gecontacteerde klanten en partners zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe data in geen geval afbreuk zullen doen aan het succes van deze langverwachte editie. Om de Pollutec 2021 in Lyon tot een succes te maken, wordt het voltallige team gemobiliseerd, dat na de editie ‘Pollutec Online’ in 2020, nieuwe digitale formats integreert voor een optimale deelnamemogelijkheid voor iedereen.

Er zal een gezondheidsprotocol worden toegepast dat is afgestemd op de veranderende situatie. En Alexis de Gérard voegt daaraan toe: “Wij zijn er zeker van dat wij er samen voor zullen zorgen dat deze editie een belangrijke impuls zal geven aan het herstel van onze sector en de bedrijfsactiviteiten van onze exposanten”.

________________________________________________________________________

Over Reed Expositions France – www.reedexpo.fr

Aanwezig in 18 sectoren, met 45 toonaangevende beurzen, waaronder Batimat, EquipHotel, IFTM-Top Resa, Expoprotection, Pollutec, SITL, Maison & Objet*, Fiac, Paris Photo… en 45 websites, biedt Reed Expositions haar klanten, inhoud en netwerken om hun ontwikkeling te versnellen. Meer dan 18.600 bedrijven en 1,08 miljoen Franse en buitenlandse inkopers zijn klanten van de evenementen.

Reed Expositions maakt deel uit van de Reed Exhibitions Group, ‘s werelds grootste organisator van tentoonstellingen en marktleider op de Franse markt met meer dan 60 evenementen en 2 dochterondernemingen, Reed Expositions France en Reed Midem.

*georganiseerd door SAFI, een dochteronderneming van Reed Expositions en Ateliers d’Art de France.

Aankomende Pollutec een week later dan gepland: 12 – 15 oktober 2021 – Meer nieuws uit de watersector?