Luco Brouwer aan de slag bij Wilo

Pompenproducent Wilo Nederland heeft Luco Brouwer als nieuwe Business Unit Manager Building Services in dienst genomen. Brouwer heeft jarenlange ervaring in sales, techniek en (project)management binnen de gebouwentechniek. Die heeft hij opgedaan bij Siemens Nederland, Honeywell, Grundfos en uiteindelijk Voskamp, waar hij tot september 2017 werkzaam was.

Bij Wilo gaat Brouwer die ervaring en kennis inzetten voor de versteviging en verdere uitbouw van de positie van de business-unit Building Services.

Het Duitse Wilo, met het hoofdkantoor in Dortmund, is een belangrijke producent van pompen en pompsystemen voor de gebouwentechniek, het totale watermanagement en de industrie. De onderneming, die in het afgelopen jaar een omzet van 1,2 miljard euro noteerde, zet sterk in op onderzoek en ontwikkeling. Wilo zegt zich in toenemende mate te ontwikkelen van componenten- tot systeemleverancier. De onderneming heeft meer dan 7500 medewerkers in meer dan zestig dochtermaatschappijen over de hele wereld