Innovatieve waterapparatuur voor een tijdelijk project nodig? Xylem start met ‘Rental Next Level’

Innovatieve waterapparatuur

Innovatieve waterapparatuur voor een tijdelijk project nodig? Xylem start met ‘Rental Next Level’. Verhuur van complete, op maat gemaakte oplossingen voor water.

Xylem, wereldwijd leverancier van innovatieve watertechnologie, introduceert een nieuwe standaard in de verhuurwereld. ‘Rental Next Level’ is een nieuwe service die complete, tijdelijke oplossingen verhuurt voor het transporteren, behandelen en zuiveren van water.

‘Rental Next Level’ is een uitbreiding van de diensten van ‘Xylem Rental Solutions’, dat vandaag al oplossingen voor (afval)water biedt dankzij de verhuur van waterapparatuur van topkwaliteit. Met deze nieuwe service krijgen klanten toegang tot op maat gemaakte systemen die door ingenieurs voor elk budget en elke toepassing ontworpen, gepland en geïnstalleerd kunnen worden. Behalve het vertrouwde advies en de toepassingsoplossingen worden ook de volgende diensten aangeboden:

‘Rental Next Level’ is een nieuwe service die complete, tijdelijke oplossingen verhuurt voor het transporteren, behandelen en zuiveren van water.• Volledige technische ondersteuning:
experts beheren en bewaken systemen 24/7. Van de coördinatie van afzonderlijke componenten tot transport, installatie en bediening.
• Oplossingen op maat:
systemen en componenten worden aangepast om aan de individuele eisen van ieder project te voldoen.
• Onderhoud en werking:
voor een maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid controleren experts alle componenten voorafgaand aan de verzending en na retour. Bij problemen verzekert Xylem ook altijd een snelle en kosteloze ondersteuning.

Hoge beschikbaarheid en snelle respons

De verhuurdienst heeft heel wat belangrijke voordelen voor klanten. De uitgebreide ondersteuning en de installatiediensten beperken de kosten en garanderen altijd een soepel bedrijfsproces. Xylem biedt een complete huuroplossing – inclusief instrumenten voor meten, analyseren en bewaken op afstand. ‘Rental Next Level’ is daardoor het perfecte full-service aanbod voor bedrijven die grootschalige renovatie- en onderhoudsprojecten willen uitvoeren.

Dankzij het ruime en steeds groeiende portfolio kan Xylem bovendien een hoge beschikbaarheid en snelle responstijden garanderen. Zelfs tijdens drukke periodes kunnen aanvragen op korte termijn behandeld worden.

Een overzicht van de oplossingen in het huuraanbod van ‘Xylem Rental Solutions’:
Zelfaanzuigende pompen: voor een maximale aanzuighoogte van 8,5 meter.
Complete pompsystemen: dompel- en bronpompen voor het betrouwbaar en efficiënt verpompen van zowel zuiver water als zeer abrasieve media.
Ozonoxidatiesystemen: kant-en-klare oplossingen die in containers of op een stalen frame geïnstalleerd kunnen worden.
UV-desinfectiesystemen: voor betrouwbare desinfectie van water in een verscheidenheid aan (industriële) toepassingen.
Bewakings- en controleoplossingen: verschillende serviceniveaus, van bewaking op afstand en inspectiediensten tot tijdelijke gegevensverstrekking voor statusrapporten.
Mechanische accessoires: zoals terugslagkleppen, watermeters en leidingen.

De nieuwste waterapparatuur zonder grote investering

Alle beschikbare huuruitrustingen voldoen aan de hoogste technische eisen en wettelijke richtlijnen voor milieu-, bouw- en emissiebescherming. Dit betekent dat huurders zonder grote investeringen altijd met de nieuwste apparatuur werken. Het is ook mogelijk om de huurperiode te gebruiken als Try & Buy. Als de producten of diensten aan het eind van de testperiode dan in de smaak vallen, kunnen huurders alsnog tot aankoop overgaan.

“Wij hebben de vakkennis in huis om kosteneffectieve, betrouwbare en innovatieve full-service oplossingen te bieden voor zelfs de meest complexe toepassingen. We stemmen dit specifiek met de klanten af op basis van de behoeften van hun project”, zegt Georg Nawrath, verantwoordelijk voor de verhuurprojecten bij Xylem.

Het portfolio van Xylem Rental Solutions omvat hoogwaardige Xylem-merken zoals Godwin, Flygt, Wedeco en Lowara. Deze merken bieden gemakkelijk toegang tot geavanceerde technologie.

De verhuuroplossingen van Xylem zijn gericht op bedrijven in de landbouw, industrie, bouw en chemie, de gemeentelijke watervoorziening en afvalwaterbehandeling. Overal waar het nodig is, kan “Rental Next Level” full-service snel en eenvoudig oplossingen creëren en implementeren, en ondersteuning bieden op het hoogste technische niveau.

Innovatieve waterapparatuur voor een tijdelijk project nodig? – Lees hier meer water nieuws