Hoog tijd voor persoonlijke ontmoetingen op Aquatech Amsterdam

Aquatech Amsterdam

Het is hoog tijd om elkaar in november weer écht te ontmoeten. De vakbeurs Aquatech gaat namelijk weer LIVE dit jaar. Een event waar waardevolle persoonlijke ontmoetingen plaatsvinden en waar men zaken kan doen op een veilige manier – voor alle betrokkenen. (Inter)nationale professionals binnen de watertechnologie-industrie komen vanuit de hele wereld weer naar de RAI in Amsterdam, van 2-5 November.

Aquatech Global Events gelooft in een sterke opkomst van de Europese kerndoelgroep van Aquatech en van internationale bedrijven met een kantoor in Europa – die maar al te graag deelnemen aan de eerste internationale waterbeurs, gericht op de volledige watercyclus, in meer dan 1,5 jaar. Het afgelopen jaar heeft voor veel mensen het belang en de behoefte aan fysieke ontmoetingen onderstreept.

Alle wateraspecten aan bod bij Aquatech Amsterdam

Elk aspect van watertechnologie komt tijdens Aquatech Amsterdam aan de orde: in de vorm van innovaties, internationale technologiën en inspirerende kennissessies, bijvoorbeeld. De verschillende sessies en informatiemomenten tijdens Aquatech Amsterdam zijn oplossing- en praktijkgericht, waardoor bezoekers ze makkelijk kunnen toepassen binnen hun eigen organisatie.

Aquatech wil alle belanghebbenden inhoudelijk en commercieel verbinden: overheid, wetenschap, waterprofessionals, kennisinstituten, brancheverenigingen en het bedrijfsleven. Tijdens Aquatech Amsterdam 2021 tekent de internationale waterwereld samenwerkingsovereenkomsten, plaatst men orders en haalt men Nederlandse expertise en technologie, waar wereldwijd zo veel behoefte aan is, naar zich toe. Belangrijke en actuele onderwerpen, zoals digital water, desalination, industrieel watergebruik, slimme pompen en waterkwaliteit krijgen vorm en ruimte in speciale HUBs en educatieve sessies.

Tipje van de sluier

  • 15.000+ water professionals
  • 550+ exposanten
  • Meer dan 200 kennissessies
  • 20+ netwerkevenementen
  • Meer dan 100 sprekers
  • 60+ start-ups
  • 4 thematische HUBs

Aquatech Amsterdam Innovation Forum

Na een succesvolle lancering in 2019 trapt Aquatech Amsterdam wederom af met het Aquatech Innovation Forum op de maandag voorafgaand aan de beurs (1 november). Met het thema van dit jaar, Celebrating Water’s Changemakers, zal het Forum changemakers samenbrengen om hun positieve en eerlijke verhalen te delen in een unieke, creatieve en onconventionele sfeer zoals eerder in 2019. Onderwerpen als Smart technology, smart water journeys, digitisation en financiering komen langs. Van gladiator-achtige debatten met gloedvolle meningsverschillen tot fireside chats – alles vind plaats in een interactieve Colosseum-setting.

Innovatie & innovatief

De watersector ondergaat grote veranderingen en er is een nieuwe manier van denken nodig om de uitdagingen aan te gaan, waarmee de industrie wordt geconfronteerd. Onderzoek en ontwikkeling op het gebied van water zijn van vitaal belang voor de toekomst van veel bedrijven, evenals voor een duurzame toekomst van onze wereld.

Naast het Aquatech Innovation Forum is er ook dit jaar weer ruimte voor een Innovation Avenue van honderden meters, voor het InnovationLAB en voor de Aquatech Innovation Award – waarbij dit jaar ook kleine bedrijven en startups de kans krijgen om prijzen in de wacht te slepen. Op de stand van het InnovationLAB tonen diverse organisaties, waaronder Nederlandse universiteiten en onderzoekinstellingen, de innovaties waar ze nu aan werken.

Tijd voor de persoonlijke & waardevolle ontmoeting

Met als uitgangspunt ‘Together we make water work’ is Aquatech een wereldmerk met een geschiedenis van meer dan 50 jaar. Aquatech Global Events doet alles om waardevolle ontmoetingen te creëren, waarbij de toevallige ontmoeting misschien wel de meest waardevolle is. Iemand die naast je zit tijdens een sessie in de Industrial Water HUB, die je ontmoet tijdens de borrel of waar je enthousiast mee spreekt in de buurt van een informatieve stand. Dat toevallige hebben we erg gemist. Wat zal het een feest zijn om elkaar in november écht te zien! Het doel van Aquatech? Zo’n duizend organisaties uit meer dan 100 landen welkom heten, die hun innovatieve technologieën en oplossingen tonen aan 18.000+ internationale bezoekers. Hét moment voor Nederlandse watertech-bedrijven om te schitteren.

TOGETHER WE MAKE WATER WORK

Meer weten?
aquatech@rai.nl
www.aquatechtrade.com/amsterdam

Aquatech Amsterdam vindt plaats van 2 t/m 5 november 2021. Met circa 15.000 bezoekers en ruim 550 stands is de kans groot dat u hier uw zakenpartner vindt.

Registreer uw gratis bezoek via www.aquatechtrade.com/amsterdam/registration

 

Lees hier meer nieuws uit de watersector.