Koppeling van innovatievraag & watertechnologie aanbod

Bent u die innovatieve watertechnologie MKB’er opzoek naar de juiste afzetmarkt voor uw product? Of afnemer met behoefte aan juist die éne watertechnologie innovatie? Op 21 februari 2018 organiseren NWP en Water Alliance voor u de themasessie “Marktgedreven ontwikkeling van innovatieve watertechnnologie: koppeling van innovatievraag & watertechnologie aanbod”. U bent van harte uitgenodigd aan het deze sessie deel te nemen. Het programma (inclusief de break-outsessies) staat online. Meld u nu aan!

Innovatievraag en -aanbod op het gebied van watertechnologie worden in de sessie bij elkaar gebracht. Om dit te kunnen doen is het belangrijk om de te identificeren wat de vragen naar nieuwe innovaties zijn bij Nederlandse afnemers uit sectoren zoals energie, chemie, agro, food en utilities. Welke behoefte naar innovatieve watertechnologie bestaat er binnen deze sectoren? Hoe is de vraag van de klant te koppelen aan het innovatieve aanbod van de MKB’er? Zijn er kansrijke projectcases te formuleren? En welke kennis en informatie is hierover al beschikbaar? Deze vragen komen aan bod tijdens de bijeenkomst op 21 februari, die met steun vanuit het TKI Watertechnologie van Topsector Water & Maritiem wordt georganiseerd.

In het eerste deel van de bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de belangrijkste watertechnologie uitdagingen binnen de vijf relevante sectoren. Het tweede deel van de sessie draait om verbinden en bestaat uit verschillende break-outsessies. Tijdens deze break-outsessie zullen aan de hand van specifieke innovatieopgaves waaruit een positieve business case is af te leiden, afnemers, innovatieve MKB’ers  en kennisinstellingen worden gekoppeld. Een overzicht van de break-outsessies is in het programma te vinden.

Deelname aan de themasessie is gratis. U kunt zich aanmelden via deze link. De bijeenkomst wordt gehouden bij KWR in Nieuwegein. NWP contactpersoon: s.tietema@nwp.nl, 070-3043707.