Roadshow Endress+Hauser, Masterclass Safety

Wat betekent procesveiligheid voor u?

Dinsdag 19 september en donderdag 21 september organiseert Endress+Hauser 2 niet te missen evenementen. De showtruck komt dan naar Rotterdam en Assen voor een Masterclass Safety.

Het idee van veiligheid is met zekerheid diep verankerd in de filosofie van uw bedrijf. Omgaan met risicoreductie is een kwestie van bescherming van mensen, milieu, infrastructuur en last but not least reputatie. Echter, om de juiste veiligheidsmaatregelen op een juiste manier toe te passen is geen gemakkelijke taak en zorgt nog weleens voor vraagtekens. Vraag u niet langer af waar u kunt beginnen maar begin vandaag en geef u op voor de masterclass van Endress+Hauser. Wij nemen u mee in de wereld van process safety.

Nieuwe showtruck!
Wilt u tevens op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van o.a. procesoptimalisatie, kalibratie, of energiemonitoring kom dan een kijkje nemen. In de showtruck staan verschillende werkende opstellingen en de nieuwste instrumentatie met bijv. Heartbeat Technology staan daar opgesteld.
www.nl.endress.com/masterclass2017