Na afsluiting van een cursusjaar kijkt Wateropleidingen altijd terug op de cursistenevaluaties. De gemiddelde scores over cursusjaar 2016/2017 zijn opnieuw erg hoog, voor een groot deel dankzij onze docenten! Ieder jaar en iedere uitvoering opnieuw zorgen onze docenten ervoor dat de cursisten tevreden zijn over de inhoud, de toepassing van de lesstof in hun werk en de actualiteit van de onderwerpen. Maar misschien wel de belangrijkste waardering komt uit de scores voor de docenten persoonlijk. De deskundigheid van onze docenten is nog nooit zo hoog gewaardeerd als afgelopen cursusjaar; namelijk een 4,38 gemiddeld op een schaal van 1 tot 5. Van harte gefeliciteerd!

Het gaat in totaal om 614 verschillende evaluaties waar 276 verschillende docenten in beoordeeld werden. Een overzicht van de gemiddelde scores:

scores docenten

Op alle fronten scoren onze opleidingen en cursussen boven de norm (3,75). De DWO is de enige uitzondering. De digitale leeromgeving waar we bij de opleidingen gebruik van maken krijgt nog niet de verdiende waardering. Daar ligt dus voor ons allemaal een uitdaging. We willen de score de score voor de DWO komend cursusjaar omhoog te krijgen.