Is de rioleringskennis van jouw medewerkers op peil?

Medewerkers die zich bezig houden met het onderwerp riolering hebben in de loop der jaren een steeds breder takenpakket gekregen. De opleiding Rioleringstechniek van Wateropleidingen sluit hier naadloos op aan. Deze opleiding biedt een actueel overzicht van de rioleringstechniek, met een focus op het operationeel beheer. De opleiding is volledig geactualiseerd en klaar voor een nieuwe uitvoering!

“De opleiding Rioleringstechniek heeft mij persoonlijk meer inzicht gegeven in het berekenen van de riolering. De sterke punten vond ik de duidelijke uitleg van de docenten en de filmpjes op de digitale leeromgeving.” – Cursist Marco Jansen (Gemeente Breda)

Deze opleiding op mbo-niveau is onderverdeeld in twee modules en bevat in totaal 16 lesavonden. Cursisten sluiten beide modules af met een schriftelijk tentamen.

Betrokken docenten uit het werkveld koppelen in de lessen de theorie aan de praktijk. Door gebruik te maken van casussen en in te spelen op de dagelijkse praktijk van de cursisten, zorgen zij er voor dat de lesstof goed opgenomen wordt.

Ben jij op zoek naar een opleiding die jouw medewerkers meer inzicht geeft in het rioleringssysteem? Wacht dan niet langer en schrijf hen in voor de opleiding Rioleringstechniek via de website van Wateropleidingen. De start is op 27 september 2017. Na de opleiding Rioleringstechniek kunnen zij hun kennis verdiepen door de Basisopleiding Riolering op hbo-niveau te volgen.

Enthousiast? Of heb je nog vragen? Neem contact op met Laura Bon (030) 60 69 415, zij helpt je graag op weg.