Hatenboer-Water lanceert online Legionella cursus

(foto: Twitter)

Hatenboer-Water lanceert de online Legionella trainingsmodule. Hiermee komen we tegemoet aan de vraag vanuit onze klanten en creëren we trainingsmogelijkheden in deze tijden van beperkingen. Deelnemers kunnen vanaf nu online registreren, inloggen en de training doorlopen.

Cursusleider en hoofd Water Quality Don van Galen: ““Met deze module willen we onze klanten ondersteunen bij het waterbeheer aan boord. Als je meer weet over Legionella en de mogelijke gevaren, dan weet je beter hoe je het uitvalrisico van de bemanning en de impact op operationele scheepstijd kunt beperken.”

Kennis waar iedereen beter van wordt
Met deze trainingsmodule delen we graag onze kennis op gebied van waterkwaliteit. In ieder onderdeel van de training zit maar liefst 114 jaar aan waterervaring verwerkt. Hiermee willen we onze klanten een online mogelijkheid bieden voor aanscherpen of uitbreiden van hun kennis op gebied van essentiële waterveiligheid en internationale maritieme regelgeving. Meer informatie hierover vindt u op onze website of vraagt u aan via uw reguliere contactpersoon.

HATENBOER-WATER
Hatenboer-Water is sinds 1906 een gevestigde naam in water. We zetten ons wereldwijd in voor veilige en betrouwbare waterkwaliteit, vanuit onze vestigingen in Schiedam, Singapore, Dubai en Houston in samenwerking met wereldwijde waterpartners. Onze private organisatie is internationaal erkend als complete partner op gebied van waterbehandeling. Bij Hatenboer-Water worden watermakers ontworpen, gebouwd en geleverd aan 7000+ klanten in de sectoren maritiem, offshore, tuinbouw en industrie. Meer informatie: www.hatenboer-water.com.