Hatenboer-Water Americas: Houston, we have lift-off!

Het is een periode vol uitdagingen, maar gelukkig zijn wij daar niet bang voor. Ondank de huidige beperkingen hebben we deze week ons Houston kantoor compleet bedrijfsklaar gemaakt, bevoorraad en officieel geopend. Nu zijn we er helemaal klaar voor onze klanten in Noord- en Zuid-Amerika te ondersteunen bij hun waterproblemen. Ook al is het niet mogelijk iedereen persoonlijk te bezoeken, toch kunnen we nu lokaal iedereen bijstaan – op alle mogelijke manieren. Normaalgesproken is dit de ultieme aangelegenheid voor een groot feest, maar wij hebben uit respect voor de situatie gekozen voor een intiem en Corona-proof openingsmoment.

Onze Managing Director in Houston, Edward Verweij: “Ons doel om zo lokaal mogelijk onze wereldwijde klanten te ondersteunen is nu weer een stap dichterbij. Een mooie aanvulling op de bestaande installaties en gevestigde zakenrelaties op het westelijk halfrond. We kijken uit naar verdere groei.”

De Houston-vestiging maakt het mogelijk onze bestaande en nieuwe klanten vanuit de lokale voorraad van onderdelen en handelsproducten te voorzien. Verweij vult aan: “Nu zijn we niet langer een telefoontje van je verwijderd, maar enkele kilometers of een paar uurtjes rijden!”

Hatenboer-Water
Hatenboer-Water is an established water expert since 1906. We operate globally, from our branches in Schiedam, Singapore, Dubai and Houston. Our privately-owned organisation is internationally renowned as a full-service partner in the water treatment market. Hatenboer-Water designs, constructs and supplies freshwater modules for 7000+ clients in maritime, offshore, horticulture industries as well as other land based industrial applications.


More information: www.hatenboer-water.com.