Compacte Split-O-Mat® SOM 900P afvalwaterzuiveringsinstallatie met een capaciteit van 900 liter.

EnviroChemie uit Haarlem presenteert van 17 t/m 19 maart op de Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem twee noviteiten op. De bekende Split-O-Mat installaties zijn compleet nieuw ontworpen en beschikken nu over een PLC besturing en de meest moderne meet- en regelsystemen. Ook brengt EnviroChemie met WaterExperteen app voor de bedrijfsvoering van waterbehandelingsinstallaties. Via uw telefoon, tablet of computer kan het proces van de installatie worden gecontroleerd en bestuurd.

Split-O-Mat® productlijn voor compacte, betrouwbare en efficiënte afvalwaterzuivering

Split-O-Mat® afvalwaterzuiveringsinstallaties worden al meer dan 40 jaar ingezet voor de meest uiteenlopende industriële en commerciële toepassingen. EnviroChemie heeft deze beproefde productlijn nu geoptimaliseerd om de prestaties en het gebruiksgemak te verbeteren.

De compacte installaties zijn ontworpen voor de chemisch-fysische zuivering van afvalwater om daarmee op een betrouwbare wijze de vereiste grenswaarden te kunnen halen. Alle producttypes in de serie automatiseren en visualiseren het zuiveringsproces. Verschillende Split-O-Mat®-types zijn beschikbaar voor de behandeling van batchvolumes tussen 300 en 1.500 liter.

De voorgemonteerde Split-O-Mat® installaties met hun plug & play ontwerp kunnen snel worden aangesloten en in bedrijf worden gesteld bij een klant. EnviroChemie kan chemicaliën leveren die precies zijn afgestemd op het te behandelen water, waardoor een efficiënte werking van de installaties wordt gegarandeerd.

Door waterexperts voor waterexperts

Het maakt niet uit of u op kantoor op een desktop PC zit of onderweg met een laptop, tablet of smartphone in het veld: Met de WaterExpert™ app heeft u en ieder lid van uw team te allen tijde een compleet overzicht van de gehele bedrijfsvoering en alle processen van uw zuiveringsinstallatie.

WaterExpert™ combineert de meest uiteenlopende digitale oplossingen in een gebruiksvriendelijk pakket:

  • Bewaking op afstand van de prestatiegegevens van uw installatie
  • Het digitaliseren van de routinematige fabrieksrondleidingen
  • Opslag van alarmen en berichten met gedetailleerde oplossingsinstructies
  • Een effectief inspectie- en onderhoudsprogramma implementeren
  • Verbetering van de kennisoverdracht en vermindering van het kennisverlies
  • Minimaliseren van terugkerend administratief werk / hard werken

WaterExpert™ is de slimme oplossing voor het digitaliseren van uw gehele watertechnologie. De app combineert real-time databewaking, alarmmanagement, gedigitaliseerde fabrieksrondleidingen, kennismanagement, onderhoudsmanagement, asset management en, indien gewenst, toegang op afstand tot uw installatie in één gebruiksvriendelijk platform.

U bent te allen tijde op de hoogte van de status van uw installatie, kunt de bedrijfsvoering eenvoudig en efficiënt optimaliseren en inspelen op veranderende bedrijfsomstandigheden.

De WaterExpert™ webapplicatie is getest door TÜV SÜD, onze industriële hardware platform tools zijn gecertificeerd volgens ISO 27001. ISO 27001 is een internationaal erkende veiligheidsnorm en garandeert een hoog veiligheidsniveau. Onze hardware biedt beveiliging op industrieniveau en maakt gebruik van professionele beveiligingsprocedures voor het cloudconnectiviteitsplatform. WaterExpert™ Brochure en demoversie.