Veel drinkwaterbedrijven maken voor drukmetingen nog altijd gebruik van mechanische drukschakelaars en traditionele drukverschilmeting. Aan deze gangbare instrumenten kleven belangrijke nadelen.

Zo zijn ze gevoelig voor vuil en andere verstoringen, waardoor ze veel onderhoud vergen. Ook de gebruiksvriendelijkheid laat te wensen over.

Met de nieuwe lijn elektronische druksensoren beschikt de markt volgens VEGA over uitstekende, moderne alternatieven.

“Robuust en betrouwbaar”

Roland Rohrs, productspecialist van VEGA: “Onze nieuwe elektronische druksensoren hebben het grote voordeel dat ze robuust zijn ontworpen en zeer gebruiksvriendelijk zijn.

Doordat ze geen last hebben van vuil, waterinsluiting of andere verstoringen, leveren ze altijd betrouwbare metingen op. Ze zijn bovendien een bedrijfszekere keuze, omdat er nauwelijks onderhoud nodig is.”

Advies op maat

Omdat iedere applicatie anders is, ontvangen klanten altijd advies op maat. VEGA geeft dit advies desgewenst ook virtueel via Skype, Zoom of Teams. Daarnaast vinden er op 19 en 22 oktober webinars plaats.

Daarin kunnen geïnteresseerden in 30 minuten ontdekken welke voordelen de nieuwe elektronische druksensoren bieden voor hun toepassingen.

Het online webinar over druksensoren is onderdeel van een reeks inhoudelijke webinars die VEGA voor diverse sectoren ontwikkelt, waaronder voor de drinkwatersector.

Neem voor meer informatie contact ons op via info.nl@vega.com of  +31 33 4502502

Klik hier om aan te melden voor Live Demo Online