Bijeenkomst over de resultaten van het Programma Waterbeheer en Regionale Energiestrategieën (live)

Waddenfonds
Foto: Brigitte Moshammer / Pixabay

Op donderdag 25 november organiseren de Unie van Waterschappen en STOWA een bijeenkomst over de uitkomsten van het onderzoeksprogramma Waterbeheer en Regionale Energiestrategieën (WARES). Kom en laat u inspireren door de laatste stand van kennis, praktijkervaringen van collega-waterbeheerders en perspectieven van andere samenwerkingspartners.

Tijdens het ochtendprogramma brengen we verdieping op het gebied van aquathermie met masterclasses over ecologische effecten en governance. Aansluitend is er een netwerklunch. Dirk-Siert Schoonman, bestuurder van de Unie van Waterschappen, trapt het middagprogramma af. Tijdens een plenaire sessie nodigt hij andere overheden uit te reflecteren op de rol van waterbeheer in de energietransitie. Het middagprogramma is verder gevuld met parallelsessies die dieper ingaan op de laatste stand van zaken. Denk aan de ‘rwzi als energiehub’, schaarse rechten en ‘zon op water’. Tijdens de laatste ronde pitchen waterbeheerders, al dan niet met samenwerkingspartners, hun ervaringen in de praktijk. Stof tot uitwisseling tijdens de afsluitende borrel!

U kunt zich aanmelden voor de hele dag of alleen voor de ochtend of middag. Ook kunt u dan uw keuze voor de parallelsessies doorgeven. Deze bijeenkomst is bedoeld voor waterbeheerders en andere overheden. Meld je snel aan om zeker te zijn van een plekje!

Meer informatie en aanmelden: https://www.stowa.nl/agenda/bijeenkomst-over-de-resultaten-van-het-programma-waterbeheer-en-regionale-energiestrategieen