Inschrijving WIS Award 2018 geopend

De Water Alliance heeft de inschrijving voor de WIS Award geopend. Ondernemers in de watertechnologiesector kunnen tot 1 mei 2018 hun meest innovatieve product aandragen voor de prijs van 10 duizend euro.

De Water Alliance Innovation Stimulation Award helpt bedrijven hun innovatieve product voor het (internationale) voetlicht te brengen. De genomineerden strijden tijdens de European Water Technology Week in september 2018, samen met andere kanshebbers in verschillende rondes om de Award. Tevens gaat de innovatie gedurende deze periode mee in de communicatie van de Water Alliance.

Ondersteuningspakket
De winnaar van de WIS Award ontvangt een ondersteuningspakket p het gebied van marketing en communicatie ter waarde van 10 duizend euro om het innovatieve product internationaal te promoten. De WIS Award werd vorig jaar gewonnen door Wafilin Systems. Het bedrijf ontwikkelde een techniek om melk uit water te filteren nog voor het de boerderij verlaat. Daarmee kan onder andere veel worden bespaard op transportkosten.

Naamsbekendheid
“Door het winnen van de WIS Award is onze naamsbekendheid enorm gegroeid. Sinds januari worden we dan ook maandelijks benaderd voor interviews en worden er artikelen gepubliceerd over onze innovatie. Dit is exact wat we nodig hebben en waarom we hebben meegedaan aan de WIS-award”,zegt Jos van Dalfsen, R&D Manager bij Wafilin Systems.

Klik hier voor meer informatie