Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Young Talent Day | 14 oktober

14 oktober | 12:00 - 19:00

evenementen watersector

Klimaatadaptatie, energietransitie en digitale transformatie; het Nederlandse waterbeheer staat voor enorme uitdagingen. Als jonge waterbeheerder sta jij te trappelen om deze aan te gaan. Hoe slagen andere waterbeheerders erin het verschil te maken en hun duurzame idealen te realiseren. Tijdens de STOWA Young Talent Day kun je je laten inspireren door jonge en ervaren waterprofessionals.

Tijdens deze dag hopen we je te inspireren en te helpen met vragen als: Hoe vind je de weg in je organisatie? ‘Hoe werk je aan een ontwikkeling van zelfleiderschap? Hoe ga jij om met tegenslagen en of keuzestress?

Op deze dag staat uitwisselen met andere jonge waterbeheerders en ervaringsdeskundigen centraal om jou te ondersteunen in deze zoektocht. Ook staan er inhoudelijke deskundigen voor je klaar op het gebied van klimaatadaptatie, energietransitie, digitale transformatie, waterkwaliteit, waterveiligheid en circulaire economie.

We hebben Circular Hero 2021 Klaske Kruk uitgenodigd als dagvoorzitter. Zij weet als geen ander hoe je duurzame idealen in je dagelijkse werkpraktijk kunt inzetten. Marcelien Bos – de Koning, is zich na haar Olympische zeilcarrière aan inzetten voor duurzaam waterbeheer. Sinds juni werkt zij als chef de emission aan een klimaatneutrale Nederlandse deelname aan de Olympische Spelen van 2024. Bregje van Wesenbeeck vertelt hoe ze als onderzoeker bij Deltares en de TU Delft kan bijdragen aan duurzamer waterbeheer. De Belgische verandercoach Cyriel Kortleven geeft je een mindset bootcamp, waarna je anders gaat kijken naar verandering. ‘Don’t mind the change, change your mind!’ Zien we jou op 14 oktober?

Schrijf je kosteloos in via deze website. Bekijk hier meer info.

Gegevens

Datum:
14 oktober
Tijd:
12:00 - 19:00

Locatie

Amsterdam