SUPPORT WATERFORUM! DONEER €10,-!

SUPPORT WATERFORUM! DONEER €10,-!

Beste WaterForum-lezer,
Het zijn rare tijden. Net als u proberen wij, AcquiMedia, uitgever van het platform WaterForum, de juiste koers te bepalen. Meteen bezuinigen ligt voor de hand, maar als uitgever van vakinformatie is dat geen goede beslissing. In een tijd waarin veel gebeurt is een goede en snelle informatievoorziening voor u essentieel.

Als onafhankelijk platform, zonder enige steun van (branche)-verenigingen en overheidsinstanties, investeert WaterForum veel in de kwaliteit van de informatie die we distribueren. Het is onze missie om dit te blijven doen, ook in een tijd waarin exploitaties onder druk staan.

Om die reden hebben we aan u als lezer en gebruiker een vriendelijk verzoek:
Zou u ons een handje willen helpen?

Met deze vrijwillige, eenmalige bijdrage helpt u ons enorm en stelt u ons in staat om de frequentie én kwaliteit van onze nieuwsvoorziening te waarborgen.

Wilt u meedoen? Klik dan hier of op de button. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Stel ze gerust via 0184-481040 of info@waterforum.net.

Deze boodschap heeft ook in de nieuwsbrief gestaan van 1-4-2020. Dit heeft al tot vele positieve reacties geleid! Heel leuk om te merken dat onze inspanningen door de markt worden gewaardeerd.
Hier kunt u deze nieuwsbrief nog eens openen.