YEP water zoekt kandidaten met internationale ambitie!

In Oeganda kun je via We Consult beginnen in het ‘Urban and Rural Water Supply, Sanitation and Hygiene Promotion’ project. Vitens Evides International zoekt een Young Expert om in het noorden van Mozambique het drinkwaterbedrijf FIPAG te ondersteunen. In Algarije heeft NABC plek voor een Young Expert om in Algiers aan het werk te gaan met het ‘2g@there’ programma. Voor Bangladesh zijn we op zoek naar een twee Young Experts om aan de slag te gaan bij een project van SNV en een project van Max Foundation, allebei in Dhaka. Mochten deze posities niet helemaal op jouw lijf geschreven zijn, dan kun je ook solliciteren naar een plek in de kandidatenpool en word je misschien op een ander moment gematcht. Meer informatie en een overzicht van alle vacatures vind je op onze website www.yepwater.nl/vacatures. Solliciteer voor 9 maart!
In de laatste projectindienronde zijn 25 nieuwe posities goedgekeurd voor inzet van 12 lokale Young Experts en 13 Nederlandse Young Experts. O.a. Alterra, Aquanet, Aqua-Soil Group, Max Foundation, NABC, Waterschap Rijnland, WMD en Royal Haskoning DHV hebben projectvoorstellen ingediend. In 7 van de voorstellen zijn voorkeurskandidaten opgenomen, vandaar dat er nu 6 vacatures zijn. Met de toevoeging van de 25 nieuwe posities zijn 107 Young Experts via YEP Water in het buitenland gestart!
YEP Water, een initiatief van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Netherlands Water Partnership (NWP), heeft als doel het internationale netwerk van de watersector te verjongen en te versterken. Via YEP Water worden jonge enthousiaste goed opgeleide professionals in de watersector in het buitenland ingezet. Lees meer op onze website www.yepwater.nl of neem contact op met Marjon Reiziger, m.reiziger@nwp.nl of via 06-46 08 12 92.

(Persbericht YEP Water, februari 2015)