Xylem onthult de nieuwste producten tijdens VSK en Infra Relatiedagen

Tijdens de VSK, dé beurs voor de installatiebranche, introduceert Xylem op stand C004, hal 8, van 3 t/m 7 februari haar nieuwste oplossingen voor WKO-, HVAC-, schoon- en afvalwatertoepassingen. 
Bezoekers kunnen kennis maken met de efficiënte Lowara ecocirc XL circulatiepomp die eenvoudig te installeren en te bedienen is. Dankzij het grote assortiment en brede capaciteitsbereik past de ecocirc XL naadloos in vrijwel elke omgeving. De circulatiepomp kan hierdoor onder andere gebruikt worden voor verwarming, drinkwater, koeling- en zonnepaneelsystemen. Tijdens de beurs kunnen de bezoekers aan live demo’s deelnemen van bronpompen en injectiekleppen in multi doublet systemen. Dé oplossing voor betrouwbare warmte koude opslag. 

Van 4 t/m 6 februari neemt Xylem deel aan dé beurs voor grond-, weg- en waterbouw. Tijdens Infra Relatiedagen Hardenberg onthult Xylem op stand 207 de nieuwste producten voor de aannemerij, industrie en de gemeentelijke markt. 
De volledig vernieuwde Flygt BIBO pompen met droogloopfunctie voor de bouw en tunnelbouw worden voor het eerst in Nederland geïntroduceerd. Alsook de nieuwe extra duurzame en corrosiebestendige Godwin units met verzinkt frame voor tijdelijke of permanente toepassingen waar water van A naar B verpompt moet worden. 

Bezoekers krijgen de mogelijkheid om de monitoring & control systemen Flygt Aquaview++ en XDM te testen voor optimaal beheer van pompinstallaties, ook kunnen zij deel nemen aan demonstraties van de Flygt SmartRun intelligente pompbesturing, die afhankelijk van het pomptype een energiebesparing van minimaal 25% tot wel 70% kan realiseren.

Daarnaast kunnen bezoekers kennis maken met de meet- en regeltechniek apparatuur van MJK, onder andere de MagFlux debietmeter met een uniek display dat lokaal op de sensor, op afstand aan de muur of gemonteerd in een paneel kast deur ingezet kan worden. 
Tevens profiteren alle bezoekers van speciale kortingsacties en maken kans op aantrekkelijke prijzen. Tot ziens op VSK stand C004, hal 8 en Infra Relatiedagen Hardenberg stand 207.

(Persbericht Xylem Water Solutions Nederland, januari 2014)