VEGA heeft een nieuwe generatie compacte druksensoren voor afvalwaterprocessen ontwikkeld. Deze nieuwe sensoren zijn ontwikkeld voor standaardprocessen en zijn eenvoudig te integreren in bestaande applicaties. De sensoren kenmerken zich door hun robuustheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak via Bluetooth. Door hun compactheid zijn ze bovendien voordelig in aanschaf.

“Automatisering kan eenvoudig en efficiënt zijn”

Met de nieuwe drukopnemers en drukschakelaars toont VEGA aan dat eenvoud en gebruiksgemak hand in hand kunnen gaan met de kwaliteit. “We bewijzen ermee dat automatisering eenvoudig en efficiënt kan zijn zonder concessies te doen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid”, aldus Rob Smulders. “Maximale bedrijfszekerheid is cruciaal dat bieden we met deze nieuwe generatie. Ze garanderen een storingsvrije werking en hebben een uiterst lange levensduur. En omdat de oplossingen lang meegaan, zijn ze ook duurzaam.”

Advies op maat & Live Demo Online

Voor elke toepassing biedt VEGA een passende oplossing. Daarom geeft het bedrijf klanten advies op maar, desgewenst ook virtueel via Skype, Zoom of Teams. Daarnaast vinden er op 7 en 10 september Live Demo’s Online plaats. Daarin kunnen geïnteresseerden in 30 minuten ontdekken welke voordelen de nieuwe compacte druksensoren bieden voor hun afvalwaterproces.

Klik hier om aan te melden voor Webinar & Live Demo.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via: info.nl@vega.com of +31 33 450 2502