Logisticon Water Treatment

Watertechnoloog/Procestechnoloog

Logisticon Water Treatment

Geplaatst 8 maanden geleden

 

Met een hecht team van 85 professionals bouwt familiebedrijf Logisticon Water Treatment al 30 jaar kwalitatief hoogstaande en innovatieve waterzuiveringsinstallaties in Groot-Ammers. Deze worden in eigen beheer ontworpen, gebouwd en onderhouden voor vele toepassingen, onder andere drinkwater-, proceswaterbereiding, afvalwaterzuivering en waterhergebruik. Deze installaties worden verkocht of verhuurd aan met name industriële klanten maar ook aan drinkwaterbedrijven of waterschappen. Met Logisticon Verhuur zijn we uitgegroeid tot Europa’s grootste verhuurder van waterzuivering- en behandeling componenten. Dit kunnen kortlopende huur projecten zijn om tijdelijke problemen of calamiteiten op te lossen, maar ook voor de middellange tot lange termijn huur of volledige outsourcing. Sociale betrokkenheid en een prettige werkomgeving staan bij Logisticon hoog in het vaandel. Er worden dan ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd voor en door het personeel. Dit resulteert in hecht team met trotse  medewerkers en fijne collega’s. Kom jij ons verkoopteam versterken? Wij zoeken een:

Commercieel ingestelde

Watertechnoloog/Procestechnoloog


Wat ga je zoal doen?

Als Commerciële Watertechnoloog / Procestechnoloog ondersteun je de sales afdeling en kan je op termijn doorgroeien naar Sales & Process Engineer. Hierbij houdt jij je bezig met het adviseren omtrent het beste proces ontwerp, help je met het verwerven van projecten, onderhouden van nieuwe en bestaande contacten binnen onze markt. Na een gedegen inwerkperiode omvatten de werkzaamheden onder andere het zelfstandig benaderen van klanten, proces ontwerp en prijs calculaties maken en offertes uitbrengen,
meebouwen aan het commerciële- en marketing beleid, beantwoorden van proces technologische vraagstukken van klanten en werk je mee aan interne projecten

Het profiel van een geschikte Commerciële Watertechnoloog/Procestechnoloog

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan? Wij zoeken iemand die het volgende met zich meebrengt:

  • Een HBO- of WO-niveau watertechnoloog/procestechnoloog of chemisch technoloog
  • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie en ervaring met waterbehandeling is een pré
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en bent in staat relaties op te bouwen en te onderhouden
  • Continu verbeteren en probleem oplossen geven jou energie
  • Je bent een teamplayer, maar kan ook zelfstandig aan projecten werken
  • Je bent analytisch, praktisch hands-on en oplossingsgericht

Wat hebben wij te bieden

Je maakt deel uit van een kwaliteitsbewust team binnen een solide groeiend, innovatief bedrijf. We bieden een leuke en afwissende functie en je zal komen te werken met leuke collega’s die met elkaar echt iets willen presteren. Een informele werksfeer en uiteraard goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden.

 

Word jij onze nieuwe Commerciële Watertechnoloog/Procestechnoloog?
Stuur dan je een sollicitatiebrief met CV naar pz@logisticon.com. Voor vragen kan je terecht bij Jeroen van Jole of Frank Cammaert op 0184-608260.

 

Meer info via onderstaande sollicitatiebutton

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.