Gemeente Krimpenerwaard

Vakspecialist Water (2 fte)

Gemeente Krimpenerwaard

Bergambacht
Geplaatst 7 maanden geleden

Vakspecialist Water, Gemeente Krimpenerwaard, Civiele techniek, Gemeente. mbo

Vind je het een uitdaging om het omvangrijke rioolstelsel binnen de gemeente Krimpenerwaard op een optimale manier te onderhouden? Daarbij o.a. gebruikmakend van een geautomatiseerd rioolgemalenbeheer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Gemeente Krimpenerwaard heeft een vacature voor een

 

Vakspecialist Water (2 fte)

36 uur per week

 

Algemeen
De gemeente Krimpenerwaard is een gemeente met 55.666 inwoners, bestaande uit elf kernen en een oppervlakte van ruim 164 km2. Een gemeente die staat voor ruimte, rust en groen met een hoog voorzieningenniveau. De gemeente wil zich stevig positioneren in de regio en een sterke verbinding aangaan met de omgeving. Dit betekent dat wij de samenwerking zoeken met onze inwoners, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld, buurgemeenten en medeoverheden.

De afdeling beheer openbare ruimte (BOR) verzorgt het beheer en onderhoud van de gemeentelijke begraafplaatsen, wegen en groen en riolen in de gemeente Krimpenerwaard. Binnen de gemeente ligt een omvangrijk rioolstelsel van ongeveer 1.800 rioolgemalen en 282 kilometer vrijvervalriool.
Team Water voert aan dit stelsel het dagelijks beheer en onderhoud uit.

Wat ga je doen als Vakspecialist Water?
Je verricht alle voorkomende (onderhouds)werkzaamheden. Het accent ligt op het werken aan de riolering. Hierbij voer je onderhoud en storingswerkzaamheden uit aan het rioolstelsel en maak je hiervoor gebruik van de digitale systemen voor het rioolgemalenbeheer. Je biedt hierbij optimale service door het goed en resultaatgericht uitvoeren en afhandelen van meldingen in het geautomatiseerde meldsysteem openbare ruimte. Tevens coördineer je de onderhoudswerkzaamheden van derden en organiseer je de (onderlinge) werkzaamheden van het team en externe partijen. Je bent het aanspreekpunt voor de teamleiders en afdelingshoofd. Je communiceert met burgers, bedrijven en collega’s over zaken betreffende het vakgebied.

Wie ben je?

  • Je hebt ervaring in werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw.
  • Je bent een echte aanpakker die graag zaken voor elkaar brengt.
  • Omdat het rioolgemalenbeheer is geautomatiseerd, is het belangrijk dat je gewend bent om met een computer om te gaan.
  • Tevens beschik je over een rijbewijs B + C of ben je bereid die binnen een jaar te halen.
  • Daarnaast ben je bereid om deel te nemen aan wachtdiensten buiten reguliere kantooruren. Ook de gladheidbestrijding maakt hier deel van uit.
  • Je bent gemotiveerd om resultaat te boeken en je staat voor wat je afspreekt.
  • Je bent sociaal vaardig, betrokken en je kunt goed samenwerken.

 

Wie je verder bent, lezen we graag in jouw motivatie voor deze sollicitatie. Geef hierbij aan welke eigenschappen en vaardigheden je voor deze functie geschikt maken.

Wat biedt Gemeente Krimpenerwaard jou?
Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 2.729,- bruto per maand (functieschaal 6) bij een 36-urige werkweek.

Daarnaast kent de gemeente het Individueel Keuze Budget (IKB). Over het bruto maandsalaris wordt maandelijks 17,05% IKB opgebouwd (vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage). Je kunt dit (maandelijks) uit laten betalen, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor een opleiding of vakbondscontributie.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jos Oudenaarden, afdelingsmanager Beheer Openbare Ruimte. Hij is bereikbaar via het klantcontactcentrum, tel: 14 0182

Solliciteren op de functie van Vakspecialist Water
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.
Stuur je brief en cv via onze sollicitatiepagina naar de afdeling P&O. Wij reageren dan zo snel mogelijk!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.