Aveco de Bondt

Vakgroepleider Waterveiligheid en Geotechniek (Amersfoort)

Aveco de Bondt

Geplaatst 8 maanden geleden

Is waterveiligheid en geotechniek jouw passie en wil je aan de slag met een ambitieus team en wil jij meewerken aan het verder opbouwen en vormgeven van een frisse vernieuwende professionele afdeling water? Dan ben jij de allround vakgroepleider / senior adviseur  waterveiligheid en geotechniek die wij zoeken.

Aveco de Bondt  breidt haar expertise en werkzaamheden voor geotechnische en waterveiligheid gerelateerde vraagstukken snel uit. Deze groei en ontwikkeling vraagt om een vakgroepleider. Een ondernemer die wil  samenwerken met visie op het vakgebied  waterveiligheid en geotechniek. Een collega met passie voor  het vak  gevoel voor de mens  en  oog voor belang van de klant. Binnen onze businessunit stuur je mee in de koers voor de toekomst en de verdere ontwikkeling van de business water. Je begeleidt en coacht de adviseurs en projectleiders  binnen het team en draagt bij aan hun (verdere) ontwikkeling tot professionals in het vak. Daarbij ben je kennisdrager van de inhoud  en de aanjager van commerciële activiteiten richting bestaande en nieuwe klanten. Kwaliteit en het signaleren van verbeterpunten staan bij jou hoog in het vaandel.

Onze functie
Naast jouw rol als vakgroepleider werk je als senior adviseur of projectleider  aan complexe vraagstukken op het gebied van waterveiligheid en geotechnische vraagstukken, veelal in een multidisciplinaire omgeving.

Wij werken zowel voor commerciële opdrachtgevers zoals aannemers, als voor publieke partijen zoals Rijkswaterstaat, waterschappen , provincies en gemeenten.

De communicatielijnen zijn kort en de omgang met collega’s is informeel. Dit leidt tot een prettige en dynamische werksfeer waarin naast contact met de overige specialisten ook veel samenwerking is met adviseurs van de andere disciplines binnen onze organisatie.

Wat ga je doen?
Als vakgroepleider coördineer en coach je enerzijds een vakgroep van circa 10 personen die zich bezighouden met waterveiligheid-en geotechnische vraagstukken en ben je anderzijds ook zelf  betrokken bij uiteenlopende en complexe vraagstukken binnen de natte infrastructuur zoals verkenning en planstudie voor  dijkverbetering, het ontwerp van kades enz.

Aveco de Bondt  beschikt over een grote groep  bevlogen adviseurs  specialisten, die in teams zijn verdeeld over verschillende businessunits en  vakgebieden. De vakgroep waterveiligheid en geotechniek valt onder de Business unit Water. We zoeken een ervaren adviseur waterveiligheid en geotechniek die ons netwerk binnen het werkveld van waterveiligheid kan versterken. Wij geven je de ruimte om aan de slag te gaan, om met jouw inhoudelijke inbreng het verschil te maken en met je  team te voorzien van een extra dimensie.

Jouw profiel
Voor deze beschik je over een afgeronde hbo en/of academische opleiding op het gebied van civiele techniek: geotechniek of waterbouwkunde; (geïnteresseerden met een andere relevante studierichting worden ook uitgenodigd om te reageren). Je bent te omschrijven als klantgericht, ondernemend en praktisch en beschikt over minimaal 8 jaar relevante werkervaring en/of relevante kennis op het gebied van geotechniek / waterbouw. Je hebt ervaring met Plaxis en kennis van en ervaring met het nieuwe OI2014/WBI. Kennis en ervaring van SE en BIM is een pre. Je bent analytisch, leergierig, flexibel en zelfstandig, maar wel gericht op samenwerking en het behalen van (gezamenlijk) resultaat binnen en buiten het team. Je beschikt over zeer goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden waarbij jouw beheersing van de Nederlandse taal bijdraagt aan het goed onder woorden brengen van adviezen in rapporten.

Ons aanbod
Je krijgt bij ons de kans om onderdeel te worden van een dynamisch en ondernemend groeiend team waarin met enthousiasme wordt gewerkt aan uitdagende projecten en het verder uitbouwen van de discipline water en waterveiligheid.

Wij bieden een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden in een informele werksfeer. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden welke passend kunnen worden gemaakt op iedere levensfase.

Contact
Stuur jouw motivatiebrief en CV naar hrm@avecodebondt.nl.

Voor vragen kun je  telefonisch contact opnemen met Jan Put 06-54953001 (business unit manager) of per e-mail jput@avecodebondt.nl.