HKV lijn in water

Technisch specialist DELFT-FEWS

HKV lijn in water

Geplaatst 5 maanden geleden

 

HKV zoekt een technisch specialist DELFT-FEWS (m/v) als uitbreiding van ons team.

 

HKV heeft een solide marktpositie op het gebied van informatiebeheer en operationeel waterbeheer. Vaak leveren en implementeren we hiervoor systemen op basis van de DELFT-FEWS software van kennisinstituut Deltares. We richten ons op het oplossen van de vragen en problemen van onze opdrachtgevers. Daarbij combineren wij IT-kennis met onze kennis van hydrologie, hydraulica, morfologie en wiskunde.

 

Onze positie is gestaag gegroeid en we zien mogelijkheden voor verdere groei. Om ons DELFT-FEWS team te versterken zoeken wij een technisch specialist DELFT-FEWS.

 

Als technisch specialist DELFT-FEWS bij HKV:
•ken je de mogelijkheden en beperkingen van DELFT-FEWS bij het realiseren van slimme, en vernieuwende DELFT-FEWS oplossingen (je bent bekend met de DELFT-FEWS filosofie en denkwijze).
•kan je een DELFT-FEWS implementatie en configuratie opzetten.
•kan je voorbeelden van eerder uitgevoerde DELFT-FEWS projecten voorleggen waarin je voor robuuste oplossingen hebt gekozen.
•ben je in staat om aan de hand van slimme data-analyses, informatieproducten te definiëren.
•beschik je over analytisch denkvermogen op academisch niveau.
•ben je proactief en streef je naar resultaten van hoge kwaliteit.

 

Bij ons werk je in een organisatie die voorop gaat in kennisontwikkeling, die garant staat voor kwaliteit en een groot netwerk heeft. Wij bieden een marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met trainingen, cursussen of coaching. Je komt te werken in een gemotiveerd team, dat gewend is om in een informele sfeer topprestaties te leveren.

 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, stuur dan jouw motivatie en cv voor 31 januari 2019 naar Postbus 2120, 8203 AC Lelystad, t.a.v. mevrouw C. Franco of per e-mail naar c.franco@hkv.nl.

 

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Kees de Gooijer, 0320-294226.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.