Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard

Technisch manager

Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard

Geplaatst 1 week geleden

Heb jij technische  kennis van asfalt wegen en kleine bruggen? Wordt jij onze nieuwe collega in de functie van technisch manager? Solliciteer dan direct op deze vacature!

Technisch manager 36 uur per week

Het werkAls technisch manager werk je binnen een IPM team voor het programma wegen en bruggen. Doel van het programma is het realiseren van de reconstructie van 4 km weg en 8 bruggen in het landelijk gebied van de Krimpenerwaard. Jouw verantwoordelijkheden binnen het programma zijn:

 • Het formuleren en afstemmen van technische eisen voor reconstructie van wegen en bruggen
 • Een bijdrage leveren aan ontwerpen en het toetsen van ontwerpen en/of bestekken
 • Het voorbereiden, opdracht geven en toetsen van relevante onderzoeken
 • Het formuleren en uitwerken van scenario’s / diverse technische oplossingen met voor/nadelen
 • Adviseren op het gebied van beheer en onderhoud

Naast deze punten lever je gevraagd en ongevraagd een bijdrage aan de onderdelen waar collega’s voor verantwoordelijk zijn.Wat maakt je succesvol?Je voelt je thuis of hebt interesse in de wereld van verkeer en waterveiligheid. Klantgerichtheid is voor jouw vanzelfsprekend. Je bent communicatief sterk en kan je in zowel woord al geschrift goed uitdrukken. Met jouw flexibele en pragmatische instelling bereik je snel het gewenste resultaat waarbij je aandacht hebt voor de relatie met collega’s, bewoners en bedrijven langs de wegen en waterkeringen. Je werkt graag samen met je collega’s maar bent ook in staat zelfstandig aan het werk te gaan en wanneer nodig besluiten te nemen.

Wat maakt je succesvol?Je voelt je thuis of hebt interesse in de wereld van verkeer en waterveiligheid. Klantgerichtheid is voor jouw vanzelfsprekend. Je bent communicatief sterk en kan je in zowel woord al geschrift goed uitdrukken. Met jouw flexibele en pragmatische instelling bereik je snel het gewenste resultaat waarbij je aandacht hebt voor de relatie met collega’s, bewoners en bedrijven langs de wegen en waterkeringen. Je werkt graag samen met je collega’s maar bent ook in staat zelfstandig aan het werk te gaan en wanneer nodig besluiten te nemen.

Deze kwaliteiten vul je aan met HBO werk en denkniveau en een aantal jaar ervaring als projectleider of technisch manager. Basiskennis van relevante wet- en regelgeving is noodzakelijk. Je bent bekend met verscheidene aanbestedingsvormen, aanbestedingswet, UAV, bouwteam en UAV gc. Je kent verschillende projectmanagement methoden en het werken volgens het IPM-model.

Wat kun je verwachten?

 • Een salaris van maximaal € 4.347,– bruto per maand (schaal 10).Afhankelijk van opleiding en relevante ervaring
 • Een dienstverband van 36 uur per week met flexibele werktijden
 • Individueel Keuze Budget (IKB) op basis van 20% van het salaris
 • Een Persoonlijk Basis Budget (PBB) van €5000,- voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Een goede pensioen- en reiskosten regeling en een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Wachtdienstvergoeding

MEER WETEN?

Heb jij nog vragen over deze uitdaging? Neem gerust contact op met Kees Duijvestein, 06- 31654121. Heb je vragen over de procedure kun je contact opnemen met Chris Scholten, Recruiter, 06- 11368505.

SolliciterenGaat jouw hart sneller kloppen van deze functie? Solliciteer dan uiterlijk 1 december door ons je CV en motivatiebrief toe te sturen via onderstaande link. Na sluitingsdatum van de vacature kun je van ons een reactie verwachten. De eerste gesprekken voor deze functie vinden plaats op dinsdagmiddag 10 december. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.