Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard

Technisch assistent projectleider

Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard

Rotterdam
Geplaatst 3 weken geleden

WAT GA JE DOEN?

Je ondersteunt de projectleiders bij de voorbereiding en uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden aan watergangen. Het accent van de projecten zal hierbij op het baggeren/herprofileren van watergangen liggen.

  • Je stelt bestekken en meet- en bemonsteringsplanningen op;
  • Je ondersteunt samen met de projectleiders de onderhoudswerken in uitvoering;
  • Je vervaardigt tekeningen en verzamelt informatie met behulp van het Geografisch Informatie Systeem;
  • Je draagt mede zorg voor de afhandeling van meldingen en klachten.

Daarnaast zorg je er samen met het team voor dat het project op professionele wijze tot een positief resultaat komt. Binnen het team bespreek je zaken als veranderingen van aanbestedingsvormen, innovaties en knelpunten in de projecten en maak je afspraken over de uitvoering van het werk. Hierdoor draag je proactief bij aan de vertaling van beleid naar de uitvoering en verdere professionalisering van team realisatie.

Van het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard (HHSK), is de afdeling Watersystemen verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van o.a. het watersysteem. Een uitdagende taak binnen een gebied wat alles in zich heeft wat het werk in waterbeheer interessant maakt! De diepste polders van Europa, het meest verstedelijkte gebied van Nederland en kwetsbaar veenweidegebied.

De afdeling bestaat uit een team beheer, een team realisatie en een team beleid. Team realisatie is de intermediair tussen team beleid en team beheer. In dit team worden onder andere de kaders voor de uitvoering ontwikkeld, wordt het beleid naar de uitvoering gebracht en worden de randvoorwaarden verwezenlijkt die een goed beheer mogelijk maken. Binnen team realisatie zijn momenteel 7 collega’s werkzaam binnen de discipline onderhoud van watergangen. Door het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar versterking voor dit team op deze belangrijke beheertaak.

WAT MAAKT JE SUCCESVOL?

Je bent een enthousiaste collega die graag in teamverband werkt aan (grootschalige) onderhoudsprojecten binnen de watersysteem infrastructuur. Naast dat je een echte teamplayer bent kun je ook goed zelfstandig aan de slag en durf je verantwoordelijkheid te nemen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden die nodig zijn om intern, maar ook extern met zowel aannemers als omwonenden te kunnen communiceren. Dit alles vul je aan met een afgeronde MBO/ HBO opleiding richting bijvoorbeeld weg- en waterbouw of milieukunde of civiele techniek. Bij voorkeur heb je ervaring in civiele (bagger)werken en met projectmatig werken. Ervaring met het opstellen van bestekken en/of het werken met geografische systemen is een pré. Tot slot ben je in het bezit van rijbewijs B.

WAT BIEDEN WIJ?

Een verantwoordelijke en afwisselende baan in een dynamische omgeving met ruimte voor initiatief.. Maar ook een goed salaris dat afhankelijk is van je opleiding en werkervaring. Deze functie is ingedeeld in schaal 9 van de CAO Waterschappen en heeft een salaris maximum van € 3.839,- bruto per maand. We bieden je graag een fulltime dienstverband van 36 uur. Naast het maandsalaris heb je ook een Individueel KeuzeBudget (IKB) ter waarde van circa 20% van het salaris. Dit budget geeft jou de vrijheid om zelf te beslissen of je je basissalaris maandelijks wil aanvullen, extra verlof wil kopen of bijvoorbeeld een studie wil financieren. Daarnaast kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden, ruime opleidingsmogelijkheden en een collectieve ziektekostenverzekering.

MEER INFORMATIE:

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Kees van der Wielen, coördinator onderhoud watergangen van afdeling Watersystemen, tel. 06-461 979 48. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Chris Scholten, Recruiter, tel. 06-11368505. 

BEN JIJ DEGENE DIE WIJ ZOEKEN?

Solliciteer dan online via onderstaande sollicitatiebutton en stuur ons uiterlijk 17 november je motivatiebrief en CV. Wij zullen je sollicitatie bekijken en zo snel als mogelijk na de sluiting van de vacature contact met je opnemen. De eerste gesprekken staan gepland op woensdagmiddag 20 november. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.