Royal HaskoningDHV

Strategisch Adviseur Drinkwater

Royal HaskoningDHV

Rotterdam Amersfoort
Geplaatst 3 weken geleden

Wil je adviseren over de maatschappelijke thema’s in de watersector? Weet jij neuzen te richten naar het gemeenschappelijk belang? Ben jij in staat om goede ideeën te vertalen naar uitvoerbare projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Je komt bij ons werken in de adviesgroep Drinkwater. Dat is een enthousiast team van meer dan vijftig medewerkers. We adviseren, ontwerpen en begeleiden projecten van bron tot tap én verder. We werken aan de actuele wateruitdagingen zoals waterbesparing, bronbescherming, doelmatigheid, innovatie, duurzaamheid, digitalisering, et cetera. En aan projecten die bijdragen aan de circulaire economie en klimaatadaptatie. Daarnaast leveren we een belangrijke bijdrage aan internationale waterprojecten wereldwijd.

Onze adviesgroep is onderdeel van de businessunit Water Nederland. Vanuit deze unit leveren we oplossingen en advies op het gebied van watertechnologie (drink-, afval- en industriewater) in alle delen van de wereld. We hebben ook eigen producten en productlijnen. Voor meer informatie: https://www.royalhaskoningdhv.com/drinkwater

Wat ga jij doen?
Als strategisch adviseur drinkwater adviseer en begeleid je onze waterklanten in hun strategische keuzes en help je hen met het implementeren van de gevonden oplossingen. Vanuit je kennis van de watersector ben je in staat om toekomstbeelden te schetsen en beoordelen en de verschillende waterdomeinen -drinkwater, afvalwater en water in de stad- met elkaar te verbinden. Houtskoolschetsen, toekomstvisies, masterplannen, scenariostudies en businesscases zijn mogelijke eindproducten van jouw hand. Verder voel je je prettig in een faciliterende rol bij zoektochten naar bestuurlijke consensus. We enhance society together!

Je hebt een passie voor water én een uitstekend netwerk in de waterwereld. Onze markt bestaat uit drinkwaterbedrijven, waterschappen, gemeenten en industrie, in binnen en buitenland. De focus van onze adviesgroep ligt op de Nederlandse drinkwatermarkt.

Functie-eisen
Je bent een sociaal type dat makkelijk met collega’s en opdrachtgevers spart. Verder heb je:

  • een afgeronde relevante WO-opleiding;
  • ruime werkervaring in de watersector, bijvoorbeeld als (beleids) adviseur of als proces-, programma- of omgevingsmanager;
  • relevante ervaring met actuele thema’s in de drinkwatersector zoals innovatie, duurzaamheid, doelmatigheid, bronbescherming en omgevingsmanagement;
  • plezier in het ontwikkelen van nieuwe digitale diensten;
  • zeer goede communicatie-, schrijf- en presentatievaardigheden en
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden
Als toonaangevend ingenieursbureau is Royal HaskoningDHV innovatief, daadkrachtig en betrouwbaar. Ben jij dat ook? Dan is ons bureau echt iets voor jou. We bieden een fijne werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers belangrijk is. We coachen elkaar actief en belonen op basis van prestaties en persoonlijke competenties. De opleidingsmogelijkheden zijn ruim. Dit geheel combineren we met een uitstekend pakket flexibele arbeidsvoorwaarden.

Contactinfo
Enthousiast of nieuwsgierig? Neem dan contact op met Jos Peters (tel 06-29098293). Solliciteren kan tot 15 oktober direct met je CV via de website. De motivatie horen we graag van jou persoonlijk!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.