PWN

Specialist Waterverdeling

PWN

Velserbroek
Geplaatst 9 maanden geleden

Specialist Waterverdeling

Ben jij de specialist die het management Drinkwater op basis van gedegen onderzoek kan adviseren over beleidsontwikkeling? Dan is dit de functie voor jou!

Het team Beleidsadvies & Planvorming is onderdeel van de sector Drinkwater van PWN. De sector Drinkwater is sterk in ontwikkeling en kenmerkt zich als een moderne, dynamische en professionele omgeving waarin mens en techniek centraal staan. We zijn trots op onze bedrijfscultuur, ons product en de vanzelfsprekendheid waarmee iedereen de waterkraan bedient.

Wij zoeken ter aanvulling van ons team een specialist Waterverdeling.
Als specialist waterverdeling verricht je beleidsonderzoek, ontwikkel je modellen en reken je hiermee scenario’s door. Met behulp van (wiskundige) modellen stel je (lange termijn) prognoses op en op basis hiervan adviseer je het management over beleidsontwikkeling. Op basis van deze modellen en scenario’s adviseer je het management over de toepasbaarheid en haalbaarheid van beleidsvoornemens.

Daarnaast onderzoek en adviseer je over de op lange termijn gewenste aanpassingen, uitbreidingen en verbeteringen in de bedrijfsvoering en infrastructuur ten aanzien van kwantitatieve en leveringszekerheid aspecten. Je analyseert operationele capaciteits- en leveringszekerheid vraagstukken over de totale (drink-)waterinfrastructuur (winning, zuivering, opslag, verpomping en transport) op basis van de actuele vraag en geeft daarover advies.
Ook schrijf je waterleveringsdraaiboeken voor het gepland en ongepland buiten bedrijfstellen van delen van de infrastructuur en geef je advies daarover, voornamelijk gericht op de meer complexe situaties.

Wat heb je daarvoor nodig?
Je hebt een afgeronde relevante woopleiding aangevuld met 2 tot 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol. Relevante ervaring met drinkwater is een pre. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat biedt PWN je?
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling , flexibele werktijden, goede pensioen- en verzekeringsvoorzieningen en flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB) waarbij o.a. extra vrije dagen kunt kopen en verkopen. Het bruto jaarinkomen bedraagt maximaal € 63.991, -. Maar bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Waar ga je werken?
Team Beleidsadvies en Planvorming Drinkwater (BPD) opereert op een kruispunt van wegen tussen operatie en strategie, leidingen en installaties, opdrachtgever- en opdrachtnemerschap, expertise en generalisme. Het werk wordt uitgevoerd voor en met collega’s en externe stakeholders. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen reguliere taken, tijdelijk projectenwerk, onderzoek en de zogenaamde ‘zij-invliegers’. Gezamenlijk kunnen we PWN in alle aspecten assisteren bij het volbrengen van zijn missie. Wij leveren de benodigde data, advies en diensten aan PWN om nu en in de toekomst zorg te dragen voor de continue beschikbaarheid van zuiver drinkwater en waardevolle natuur voor de Noord-Hollandse samenleving. Voor meer informatie kan je kijken op www.pwn.nl.

Ben je geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie contact op met Gerlof Steen, Teammanager, telefoon 06-12293047. Ben je geïnteresseerd dan ontvangen wij graag je motivatie en curriculum vitae. Je kunt direct online reageren op de vacature via het online sollicitatieformulier.

Sollicitanten worden gescreend. De screening bestaat uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent het gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.