Logisticon Water Treatment & Logisticon Verhuur

Service Monteur

Baan, Vacature, Werken, Monteur, Logisticon

Logisticon is een dynamisch familiebedrijf met 80 medewerkers en ruim 25 jaar ervaring. Onder de naam Logisticon Water Treatment b.v. worden in eigen fabriek, kwalitatief hoogstaande waterzuiveringsinstallaties ontworpen en gebouwd voor vele toepassingen: drinkwaterbereiding, proceswaterbehandeling, afvalwaterzuivering, grondwaterzuivering, milieutechniek en waterhergebruik.

Logisticon Verhuur b.v. is Europa’s grootste verhuurder van waterzuiverings- en behandelingscomponenten. Op veel plaatsen in Europa treft u de zuiveringscomponenten van Logisticon Verhuur aan. Veel installaties worden gebruikt voor het ontijzeren of saneren van vervuild grondwater, maar ook voor tijdelijke oplossingen van afvalwaterzuiveringen en proceswaterbereiding.

Logisticon is voor de afdeling verhuur op zoek naar een:

SERVICE MONTEUR

Het betreft een veelzijdige, uitdagende en zelfstandige functie. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd op locaties in de Benelux en bestaan uit het gereedmaken, het zelfstandig installeren, onderhouden en het verhelpen van storingen aan waterzuiveringsinstallaties.

Profiel: 

  • MBO werktuigbouw, installatie- of procestechniek
  • Kennis van mechanische werkzaamheden, elektrotechniek en meet- en regeltechniek
  • Praktisch inzicht
  • Bereidheid tot het draaien van storingsdiensten
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Ervaring met onderhoud van waterbehandelingsinstallaties heeft de voorkeur
  • In het bezit van rijbewijs B(E)

Wij bieden een prettige omgeving bij een innovatief bedrijf, uitstekende marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en goede ontplooiingsmogelijkheden.

Kijk op www.logisticon.com voor meer informatie of neem contact op met de heren F. Cammaert of N. Bloemendal telefoonnummer 0184-608260.

Stuur je sollicitatie voorzien van motivatie en CV per e-mail naar pz@logisticon.com t.n.v. Logisticon Water Treatment b.v., Afdeling Personeelszaken, Energieweg 2, 2964 LE GROOT-AMMERS.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld