Evides Waterbedrijf

Senior Onderzoeker

Evides Waterbedrijf

Geplaatst 4 maanden geleden

Ongekend veelzijdig

Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag 365 dagen per jaar, veilig, schoon én gezond drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en het bedrijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Het is evident dat een goede waterkwaliteit daarbij essentieel is. Binnen de afdeling Watertechnologie wordt door een bevlogen team onderzoek gedaan om de waterkwaliteit te bewaken en waar mogelijk verder te verbeteren. Daarbij wordt intensief samengewerkt met externe partners, zoals KWR, Wetsus, universiteiten en NGO’s. Binnen het team Watertechnologie is een vacature voor Senior Onderzoeker met speciale aandacht voor de Microbiologie.

Jouw profiel

Als Senior Onderzoeker ben je verantwoordelijk voor de microbiologische veiligheid van het drinkwater dat Evides levert aan haar klanten. Hiertoe voer je wetenschappelijk verantwoord onderzoek uit, neem je initiatieven op basis van kennis, kunde en een analyse van relevante ontwikkelingen en weet je de juiste personen op het juiste moment te overtuigen. Jij staat voor hygiënisch zuiver water dat biologisch stabiel blijft tijdens de distributie naar de klant.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn de volgende:

  • Je bent in staat om onderzoeks- en projectplannen op te stellen m.b.t. zuiverings- en desinfectietechnologieën en verbetering van de kwaliteit van drinkwater en drinkwaterbronnen. Tevens breng je microbiologische kennis en expertise in bij het ontwerpen van nieuwe (proef)installaties. Daarnaast neem je verantwoordelijkheid voor de coördinatie en uitvoering van de Analyse Microbiologische Veiligheid Drinkwater en bespreekt dit met IL&T/RIVM;
  • Je bent in staat om leiding te geven aan onderzoeksprojecten, bewaakt de voortgang van het onderzoek en ziet toe op het bereiken van beoogde doelstellingen;
  • Je bent goed op de hoogte van externe microbiologische ontwikkelingen en bent in staat om de verkregen kennis optimaal toe te passen in onderzoeksprojecten bij Evides. Indien nodig, rapporteer je de resultaten in (inter)nationale vakbladen en wetenschappelijke tijdschriften.

Heb jij …

  • een wo diploma in de richting Microbiologie, Biochemie, Milieutechnologie of een aanverwante opleiding?
  • een PhD en/of minimaal drie jaar relevante bedrijfservaring?
  • ervaring met het doen van projectmatig onderzoek?

Ben jij …

  • een ervaren en gedreven microbiolo(o)g(e) die durft te gaan staan voor de waterkwaliteit van het drinkwater dat Evides levert aan haar klanten?
  • iemand die affiniteit heeft met water en initiatief neemt op het moment dat je kansen of risico’s ziet?
  • een deskundige teamspeler die de juiste criteria vaststelt, overwegingen maakt en mogelijke handelswijzen tegen elkaar afweegt om tot een realistisch oordeel te komen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons aanbod

Deze functie is ingedeeld in schaal 12 van de cao Waterbedrijven. Het bruto maandsalaris in deze schaal is maximaal €5.611-.

Daarnaast ontvang je circa 20% aan flexibel arbeidsvoorwaardenbudget. Je kunt hier o.a. extra vakantiedagen mee kopen, het iedere maand laten uitkeren of sparen en het in één keer laten uitkeren; de keuze is aan jou! Evides biedt je verder prima arbeidsvoorwaarden met uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, flexibele werktijden en een goede pensioenregeling.

Solliciteren

Heb je interesse in de functie van Senior Onderzoeker en wil je meer informatie, neem dan contact op met Prof. Dr. Ir. Bert van der Wal, Hoofd Watertechnologie op 06 20 35 55 23. Je kunt direct online solliciteren en een cv en motivatiebrief meesturen. Graag ontvangen wij je reactie vóór vrijdag 31 mei 2019.

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure. Wij kunnen in het kader van deze sollicitatieprocedure je LinkedIn-account raadplegen. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.