Waterschap Rivierenland

Senior medewerker werkvoorbereiding

Waterschap Rivierenland

Geplaatst 3 weken geleden

Senior medewerker werkvoorbereiding (m/v)
Vacaturenummer: T-BBU 106130-103220
Generieke functienaam: Projectmedewerker A

Bij het team Bedrijfsbureau, afdeling Beheer en Onderhoud is per 1 juli 2018 een vacature voor de functie van senior medewerker werkvoorbereiding voor het functioneel beheer van het onderhoudsbeheerssysteem (OBS) en coördineren van diverse processen welke gerelateerd zijn aan de werkvoorbereiding.

Afdeling
De afdeling Beheer en Onderhoud is verantwoordelijk voor de instandhouding van het waterhuishoudkundige systeem binnen het gehele beheergebied. Zij geeft hieraan uitvoering door gestructureerd beheer en onderhoud aan de watergangen, dijken, wegbermen en terreinen en het operationeel peilbeheer.
De werkzaamheden van de afdeling worden uitgevoerd door circa 100 medewerkers, onderverdeeld in 5 rayons en de teams Peil-, Dijkbeheer- en Vaarwegbeheer (T-PDV) en Bedrijfsbureau (T-BBU). Het werkterrein van het Bedrijfsbureau omvat voorwaardenscheppende en ondersteunende werkzaamheden aan de bedrijfsprocessen van de afdeling Beheer en Onderhoud.

Over Waterschap Rivierenland
Werken bij Waterschap Rivierenland is werken aan de leefbaarheid in het rivierengebied. Dit doen we voor het stuk Nederland tussen de grote rivieren vanaf de Duitse grens tot aan Dordrecht.
Samen werken we aan goed waterbeheer, nu én in de toekomst, vanuit ons kantoor in Tiel en in een werkomgeving die zich kenmerkt door verantwoordelijkheid, betrokkenheid en openheid. Als werkgever vinden we het belangrijk dat onze medewerkers tevreden zijn en met plezier naar het werk komen. Dit wordt gerealiseerd door de betrokkenheid bij de inhoud van het werk, de ontwikkelingsruimte en de eigen verantwoordelijkheden die we je geven.

Functieomschrijving
Binnen de afdeling wordt het onderhoudsbeheerssysteem (OBS) en GIS ingezet om het beheer en onderhoud aan de watergangen, dijken, wegbermen en terreinen te ondersteunen. Jij levert een grote bijdrage aan het eenduidig en gestructureerd inwinnen en vastleggen van beheer- en onderhoudsgegevens en het goed laten functioneren en optimaliseren van het OBS. Het kunnen werken in GIS (ArcGIS), mobiele applicaties en een OBS (zoals GISRatio) is bij bovenstaande taken een vereiste. Op gebied van het OBS ben jij de inhoudelijke vraagbaak. Je bent in staat om op een heldere manier adviezen te geven over de informatievoorziening en de verbetering van het OBS.

Je vertegenwoordigt het Waterschap in gebruikersoverleggen met de leverancier van het OBS (interne en externe contacten). Verder weet je nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied op een enthousiaste en overtuigende manier over te brengen naar collega’s.

Daarbij ben je in staat diverse processen die binnen en buiten de taakgroep plaatsvinden te coördineren en blijvend te optimaliseren. Denk hierbij aan baggerknelpunten en oeverherstel. Wanneer zich binnen jouw taakgebied issues aandienen weet jij die op een creatieve wijze op te lossen.

Functie-eisen
Voldoe jij aan het volgende profiel:

 • Je beschikt over een hbo- werk- en -denkniveau, met een brede, actuele en praktische kennis op het vakgebied GIS en de mobiele toepassing hiervan.
 • Je hebt specifieke kennis van en aantoonbare werkervaring met GIS (ArcGIS), een onderhoudsbeheersysteem (bij voorkeur GisRatio) en Excel.
 • Je hebt affiniteit met beheer en onderhoud van groenobjecten.
 • Kennis van assetmanagement, RAW-systematiek, aanbestedingen is een pre, geen vereiste.
 • Je plant en organiseert je werkzaamheden zelfstandig en op eigen initiatief.
 • Je bewaakt zelfstandig de voortgang van activiteiten, rapporteert hierover en anticipeert op verstoringen in de voortgang.
 • Om prestaties tot een succes te maken zal de senior medewerker werkvoorbereiding met verschillende collega’s, teams en afdelingen moeten samenwerken om een gezamenlijk resultaat te realiseren.
 • Je denkt actief mee met de klant en komt met passende voorstellen.
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt op dit vakgebied.
 • Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en bent scherp op details.
 • Je bent ambitieus, gedreven, flexibel, proactief en je hebt overtuigingskracht.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 2.584,- en € 3.540,- bij een werkweek van 36 uur (schaal 9). Inschaling zal gebeuren n.a.v. opleiding en ervaring. Naast het maandsalaris heb je ook een Individueel KeuzeBudget (IKB) ter waarde van ca. 20% van het salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Dit budget kun je inzetten voor verschillende doelen, waaronder verlof. Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Contactinfo
Als je belangstelling hebt voor deze functie, reageer dan voor 17 juni 2018 via het online sollicitatieformulier.

Contactpersoon
Als je meer informatie over de functie wilt, kun je contact opnemen met Iris Baarveld, teamleider Bedrijfsbureau, afdeling Beheer en Onderhoud. Zij is telefonisch bereikbaar onder nummer 0344-649349.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.waterschaprivierenland.nl.

Waterschap Rivierenland stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.