Nelen & Schuurmans

Senior adviseur waterbeheer (32-40 uur)

Nelen & Schuurmans

Geplaatst 4 maanden geleden

 

Heb jij een visie op het waterbeleid bij gemeenten en waterschappen? Wil jij ons helpen om de knelpunten en kansen bij onze opdrachtgevers in kaart te brengen? Vind je het leuk om te werken in een omgeving waar veel gebruik wordt gemaakt van geavanceerde modellen en informatiesystemen? En ben je al meerdere jaren actief in het waterbeheer en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Door de groei van onze werkzaamheden, zijn wij op zoek naar een ervaren adviseur die de advieslijn van Nelen & Schuurmans komt versterken. Als ervaren adviseur ben je breed inzetbaar en zal je een gevarieerde werkweek hebben die kan bestaan uit het meedenken met bestaande en nieuwe klanten over de uitdagingen waar ze voor staan, het oplossen van complexe en integrale watervraagstukken, het voeren van acquisitiegesprekken, het schrijven van offertes, sparren met de Business Line Managers tot het spreken op een symposium. Je werkt daarbij altijd in teamverband en maakt vaak gebruik van innovatieve IT-instrumenten zoals 3Di en Lizard.

Om als adviseur bij ons aan de slag te kunnen zoeken wij iemand met de volgende kennis, vaardigheden en competenties:
● WO diploma (academisch denkniveau)
● Sterke externe focus
● Resultaatgerichte werkaanpak
● Uitstekende advies– en communicatieve vaardigheden
● Ruime inhoudelijke kennis op het gebied van hydrologie
● Ervaring met acquisitie
● Sterk in onderhouden van klantrelaties
● Aantoonbare ervaring in projectleiderschap
● Ervaring met het zelfstandig schrijven van offertes
● Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
● IT is een pré (affiniteit met modellering, dataverzameling en dataverwerking, automatisering, services)

Wij bieden je een uitdagende en dynamische werkomgeving tussen hoogopgeleide en gemotiveerde collega’s. Bij ons ben je verzekerd van uitdagend werk waarin je alle ruimte krijgt voor je eigen ideeën en creativiteit. Je wordt deel van een hecht team. Sociaal contact is belangrijk binnen de cultuur van onze organisatie. Wij bieden veel ruimte voor persoonlijke ontplooiing, bestaande uit coaching, het volgen van cursussen en het bezoeken van congressen. Wij zijn gevestigd in het historische centrum van Utrecht.

Wij bieden marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo is er onder andere een goede pensioenregeling, winstdeling en flexibele verlofregeling. Dit alles om onze werknemers de rust en de vrijheid te bieden om maximaal te excelleren.

Nelen & Schuurmans is een innovatief adviesbureau op het gebied van water en IT. Wij geven advies binnen verschillende thema’s in het waterbeheer, zoals Omgeving & Klimaat, Stedelijk Water, Wateroverlast en Waterveiligheid, Operationeel Waterbeheer en Water & Agri. Wij voeren opdrachten uit voor gemeenten, waterschappen, Rijkswaterstaat, het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en een groot aantal klanten in het buitenland. De basis voor onze werkzaamheden is onze missie om bij te dragen aan een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving, door het beschikbaar maken van de beste informatie over watersystemen. Deze missie verwezenlijken wij al een bijna 20 jaar door onze adviezen en door het ontwikkelen van state-of-the-art IT producten zoals 3Di en Lizard. Deze software ontwikkelingen staan symbool voor het innovatieve, creatieve en open karakter van Nelen & Schuurmans.

Durf jij de sprong te wagen? Stuur dan een motivatiebrief met je CV naar vacature@nelen-schuurmans.nl. Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Helga Spierenburg via +31 (0)30 2330200.

Meer informatie is ook te vinden op www.nelen-schuurmans.nl, LinkedIn en Twitter.