Waterschap Vechtstromen

Senior adviseur proces- en bedrijfsvoering zuiveren

Waterschap Vechtstromen

Geplaatst 6 maanden geleden

Heb jij ervaring op het gebied van zuiveren, riolering en bedrijfsvoering? Kun jij samenwerken en krijg jij energie van een goede en efficiënte samenwerking in de afvalwaterketen? Dan is dit iets voor jou!

Bij waterschap Vechtstromen zijn we ter versterking van het bedrijfsbureau op zoek naar een:

Senior adviseur proces- en bedrijfsvoering zuiveren
36 uur per week

Het bedrijfsbureau is één van de teams binnen de eenheid Watersysteem & Zuiveren. Zij staat ten dienste van primaire werkorganisaties zuiveren en watersysteem. Het team kent onder andere specialisten/ adviseurs die zich richten op de beheersmatige kant van de primaire taken en houdt zich bezig met thema’s als o.a. programmeren, beheer op orde en assetmanagement.

Wat ga je doen?
Je bent een belangrijke schakel in de verbinding tussen zuiveringsbeheer en de ondersteunende teams van andere eenheden. Vanuit zuiveringsbeheer vervul je de rol van opdrachtgever voor adviesopdrachten naar de ondersteunende teams. Tevens ben je een goede sparringpartner voor de specialisten en adviseurs waterketen. Je vertaalt (landelijke) beleidsmatige ontwikkelingen naar initiatieven binnen de bedrijfsvoering van het zuiveringsbeheer. Je regisseert de uitvoering van deze initiatieven in nauwe samenwerking met direct betrokken collega’s en teamleiders, bijvoorbeeld op het gebied van bouwbeleid, standaardisatie, veiligheid, duurzaamheid, contractbeheer.

Je levert input voor het organisatiebreed programmeren van activiteiten en zorgt daarbij dat het belang van zuiveringsbeheer voldoende gewicht krijgt. Daarnaast draag je bij aan samenwerkingsactiviteiten in de waterketen, met onze externe partners.

Wat breng je mee?
Je beschikt over hbo-/ wo-niveau, blijkend uit opleiding of ervaring. Je hebt kennis van het functioneren van de organisatie en specifiek van de rol en positie van de primaire zuiveringstaken. Inhoudelijke kennis van en affiniteit met het vakgebied zuiveren en de beleidsmatige aspecten is belangrijk. Je hebt het vermogen om vanuit kaders en ontwikkelrichtingen in samenwerking met al onze collega’s op de zuiveringen te komen tot uitwerking, implementatie en verbetering. Je bent dan ook een uitstekende verbinder tussen beleid en beheer. Ervaring met proces- en projectmatig werken is een must. Tot slot ben je in staat om op een overtuigende en constructieve wijze groepen te begeleiden om te komen tot verbeteringen.

Wat bieden we aan?
Je krijgt de kans om te werken in een proactieve organisatie met ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Het individuele keuzesysteem arbeidsvoorwaarden biedt je de mogelijkheid om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Afhankelijk van je ervaring geldt voor deze functie een salaris van minimaal € 3.232,- en maximaal € 4.552,- bruto per maand (schaal 11) bij een volledige werkweek. Dit is exclusief het individueel keuzebudget (IKB), waar onder andere je vakantietoeslag en je eindejaarsuitkering bij inbegrepen zit.

Interesse en wil je reageren?
Zorg dan dat je je motivatiebrief en cv vóór 18 december verstuurt via het online sollicitatieformulier op www.vechtstromen.nl.

Wil je meer weten over de functie? Dan kun je contact opnemen met Martijn Heuvelmans, teamleider, op telefoonnummer 088-2203149. Wil je informatie over de wervingsprocedure? Dan kun je contact opnemen met Karen Halmingh op telefoonnummer 088-2203550.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.