PWN

Projectmedewerker Leidingen

PWN

Geplaatst 2 jaar geleden

Projectmedewerker Leidingen vacature, Velserbroek, Noord-Holland, MBO, Techniek, Civiele Techniek, Bouw, projecmedewerker, Weg- en waterbouw

PWN Sector Drinkwater

PWN (hoofdkantoor te Velserbroek) is een non-profit organisatie. Jaarlijks wordt ruim honderdzes miljoen kubieke meter drinkwater aan bijna 780.000 particulieren, bedrijven en instellingen in de provincie Noord-Holland tegen kostprijs geleverd. Waterzuivering vindt plaats in waterfabrieken te Andijk, Bergen, Heemskerk en Wijk aan Zee, en in de duinen. Daarnaast beheert PWN in opdracht van de provincie ruim 7.334 hectare aan natuurgebieden tussen Zandvoort en Bergen. De Kennemerduinen en het Noordhollands Duinreservaat genieten bescherming als Natura 2000-gebied. De gebieden worden beheerd volgens de Barometer Duurzaam Terreinbeheer (niveau Goud) en krijgen ca. zes miljoen keer per jaar bezoek. Kijk ook op www.pwn.nl.

PWN zoekt voor het team Distributie en Bodemdesk


Projectmedewerker Leidingen
Fulltime | Velserbroek

Een projectmedewerker die regie heeft op de uitvoering van projecten en daarbij de ‘puntjes op de i’ zet!

Vind jij het leuk met meerdere projecten tegelijkertijd bezig te zijn, in nauwe samenwerking met Projectleiders? Samen staan jullie voor de taak om de projecten tot een goed einde te brengen. Daarbij ben jij operationeel verantwoordelijk van begin tot eind. Je weet alles van de uitvoering en voert de regie op de uitvoering van het werk. Je bent flexibel, communicatief vaardig en snapt hoe het echt zit! Je hebt veel contacten aannemers. Je bent pragmatisch en een echte regelaar. Daarbij voel je als het ware aan hoe het werk ervoor staat. Je weet ook te handelen en bent niet bang om mensen aanspreken als het werk niet gaat zoals het is gewenst.

Wat is je taak?
Als projectmedewerker Leidingen ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het realiseren van de onderhouds- en uitbreidingsbehoefte van het gehele PWN-leidingnet. Ook realiseer je omleggingen ten gevolge van initiatieven van derden en ben je de spil tijdens de uitvoering hiervan. Dit alles met als uitgangspunt minimale hinder voor de klant en optimale afstemming met de omgeving. In deze functie begeleid je projecten van initiatief tot oplevering en neem je deel aan grote projecten. Het is een combinatie van buiten en binnen werken. Binnen ben je bezig met de administratie waarbij je met veel verschillende ICT-applicaties werkt.

Wat heb je daarvoor nodig?
Je hebt een MBO diploma (bijvoorbeeld Weg- en waterbouw of Civiele Techniek). Je bent bereid om de basisopleiding Drinkwater te volgen. Je bent ICT vaardig en hebt geografisch inzicht. Je hebt affiniteit met dit werkgebied en in het aansturen van projecten. Je bent administratief sterk, ICT vaardig, ingesteld en klant- en resultaatgericht.

Wat bieden wij je!
Wij gaan echt in je investeren. Er is een uitgebreid inwerktraject van 6 maanden om je het vak te leren. Heb je een HBO opleiding of ben je bereid om die te volgen? Dan is doorstroming in een andere functie, bijvoorbeeld die van Projectleider op termijn mogelijk.

Daarnaast bieden we je:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Een goed pensioen en verzekeringsvoorzieningen
    Een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget waarmee jij bepaalt of je bijvoorbeeld extra vrije dagen wilt kopen of verkopen
  • Een contract voor bepaalde tijd met de intentie om deze om te zetten naar onbepaalde tijd
  • Een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling

Ben je enthousiast geworden en geïnteresseerd?
Denk jij te passen bij wat wij zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via de sollicitatiebutton voor 7 mei 2018. Heb je eerst nog vragen dan kun je contact opnemen met Patrick Wijker, teamleider Distributie en Bodemdesk, telefoonnummer 06-51693819.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.