Royal HaskoningDHV

Projectmanager Waterketen

Royal HaskoningDHV

Geplaatst 7 maanden geleden

Ben jij een ondernemende projectmanager in het werkveld Water? Wil jij graag onderdeel zijn van een toonaangevende groep experts waar innovatie, circulaire economie, Smart Water en grondstofterugwinning core business is?

Business Line:Water
Standplaats:Amersfoort/Nijmegen/Rotterdam

 

De organisatie
Je wordt onderdeel van de Adviesgroep Waste Water. Een enthousiaste groep experts waar innovatie, Circulaire Economie, grondstoffenterugwinning, slimme bedrijfsvoering en Smart Water core business is. We verrichten consultancy werkzaamheden en hebben onze eigen producten als Nereda®, Aquasuite®, Ephyra® en Themista®. Nieuwe ontwikkelingen, mede grootgebracht vanuit ons eigen Technology Research Centre.

De functie
Je gaat de waterprojecten van onze klanten tot een succes maken. Multidisciplinaire projecten zoals zuiveringen en transportsystemen met een hoog innovatief gehalte. Samen met onze topexperts weet je hierin ons team én dat van de klant tot één team te kneden. Je stemt verwachtingen af en samen leveren we een topprestatie die de klantverwachting overtreft.

Je gaat je netwerk uitbreiden en kruipt in de huid van onze klanten. Je wilt graag weten wat er speelt en hoe zij bijvoorbeeld omgaan met de digitalisering of het inrichten van een assetmanagement organisatie. Je levert ondersteuning bij tenderprocessen en vanuit je ondernemende geest zet jij je onderscheidende aanpak op papier waarmee je de gunfactor krijgt.

Het profiel
Om deze functie succesvol te vervullen vind je aansluiting in onderstaand profiel:

  • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als projectmanager en wilt multidisciplinaire projectteams gaan aansturen in verschillende fases van een project;
  • Je deinst niet terug voor projecten waar je moet omgaan met veel onzekerheden;
  • Relevante projectmanagement certificering is een pré;
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van aanbesteden of op het gebied van contracten (UAV-gc, BVP, bouwteam). Ervaring met opstellen EMVI criteria is een pré;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift is uitstekend;
  • Je beschikt over een afgeronde relevante HBO/WO opleiding;
  • Werkervaring in de waterketen is niet noodzakelijk maar affiniteit én nieuwsgierigheid wel!

Het aanbod
Als toonaangevend ingenieursbureau zijn we innovatief, daadkrachtig en betrouwbaar. Dat is Royal HaskoningDHV. Ben jij dat ook? Dan is ons bureau echt iets voor jou. We bieden een goede werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn. We coachen je actief. We belonen op basis van prestaties en persoonlijke competenties en de opleidingsmogelijkheden zijn ruim. Dit geheel combineren we met een uitstekend pakket flexibele arbeidsvoorwaarden.

Voor een professional met 4 tot 10 jaar relevante ervaring hanteren wij een salarisindicatie tussen de €45.000,- en €60.000,- afhankelijk van je kwaliteiten en trackrecord.

De procedure
Enthousiast geworden? Neem voor meer informatie of een afspraak contact op met Erik Heijmans, adjunct afdelingshoofd adviesgroep Waste Water via 06-13126064. Of solliciteer direct met je cv via de website. De motivatie horen we graag van jou persoonlijk!

Over ons
Royal HaskoningDHV bestaat ​​al meer dan 135 jaar. Wij stimuleren geïntegreerde duurzame ontwikkeling samen met onze klanten op kennisgebieden waarin wij de expert zijn en onze invloed kunnen uitoefenen. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor volgende generaties.

Let’s Enhance Society Together!