Sweco Nederland B.V.

Projectmanager Drinkwater

Sweco Nederland B.V.

Geplaatst 7 maanden geleden

Wil jij worden gechallenged en onze klanten adviseren over innovatieve oplossingen? Dan kom ik graag met je in contact.

Functieomschrijving:
Water is de belangrijkste grondstof voor alle processen op aarde. Economische groei, urbanisatie en klimaatverandering zorgen wereldwijd voor grote uitdagingen in de watersector. Opgaven in de watersector worden ook steeds complexer. Onze uitdaging ligt daarnaast in het vinden van duurzame en innovatieve oplossingen. Onze experts geven advies, ondersteunen beleid en visievorming en realiseren oplossingen op het gebied van water. Wil jij worden gechallenged en onze klanten adviseren over innovatieve oplossingen? Dan kom ik graag met je in contact.

Jac Gommeren
Teammanager Drinkwater & Industrie

Functie inhoudelijk:
Ter uitbreiding van de afdeling Watertechniek zijn wij op zoek naar een Projectmanager Drinkwater. We ondersteunen de Nederlandse drinkwaterbedrijven: van waterwinning tot aan levering bij de klant. Onze experts werken aan innovatieve oplossingen voor een duurzame drinkwaterproductie en duurzaam watergebruik. Zodat drinkwaterbedrijven ook in de toekomst betrouwbaar drinkwater kunnen blijven leveren. Het team biedt bij deze klanten ondersteuning door: het opstellen van haalbaarheidsstudies, ontwerpen, verzorgen van het gehele engineeringstraject en de begeleiding in de realisatiefase bij pompstations en drinkwaterzuiveringsinstallaties. Een tweetal voorbeelden van aansprekende projecten op dit vlak zijn:

  • PWN-pompstation Bergen: waterzuivering met behulp van ultraviolet licht, voor meer informatie klik op de link https://www.sweco.nl/projecten/pwn-pompstation-bergen-waterzuivering-met-behulp-van-licht/.
  • Brabant Water: duurzame renovatie én zachter water voor waterproductiebedrijf, voor informatie klik op de link https://www.sweco.nl/projecten/duurzame-renovatie-en-zachter-water-voor-waterproductiebedrijf-brabant-water/.

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het verwerven en managen van veelal multidisciplinaire projecten binnen het werkveld van de Drinkwater Industrie in de volle breedte. Je bent een netwerker en weet marktkansen te verzilveren en op te volgen. Je bent uitstekend in staat de klantvraag centraal te zetten en te vertalen naar offertes en opdrachten voor Sweco. Je expertise combineer je met je vaardigheden om op een enthousiaste en stimulerende wijze leiding te geven aan je projectteam. Samen met onze experts zorg jij ervoor dat de klant wordt ontzorgd en de projecten binnen de gestelde randvoorwaarden worden afgerond. Het persoonlijk contact met onze klanten, met de collega’s en met andere partijen staat voorop.

Wij zoeken:
• Je hebt een goed analytisch vermogen en bent zeer vaardig in communicatie en commercie;
• Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding Werktuigbouw, Process Engineering of Civiele (Gezondheid) Techniek en een multidisciplinaire oriëntatie met minimaal 10 jaar relevante werkervaring;
• Je hebt je eigen netwerk en kent opdrachtgevers als geen ander;
• Je bent ondernemend vanuit de inhoud en zet leads om in projecten;
• Je werkt gestructureerd en maakt duidelijke afspraken aan de voorkant van het project;
• Je kunt een goede balans vinden tussen resultaat- en klantgericht;

Wij bieden:
Bij Sweco werk je mee aan de uitdagingen van onze klanten. Samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen we de samenlevingen en steden van de toekomst. Je krijgt bij ons de kans om mee te werken aan de meest uitdagende internationale, nationale en regionale projecten. Voortdurende ontwikkeling en als de beste begrijpen wat onze klanten nodig hebben blijft de basis van ons succes. Voortdurende professionele ontwikkeling is daarom een vereiste binnen Sweco. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket en investeren in jouw persoonlijke groei- en loopbaan. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij elke dag het beste in jezelf naar boven kunt halen.
Ons bedrijf bestaat uit nieuwsgierige collega’s die resultaten willen zien, een toegevoegde waarde willen zijn voor klanten en gedreven zijn om echt het verschil te maken. Werken bij Sweco doe je dan ook samen. Samen met klanten, samen met collega’s. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en we betrokken en benaderbaar zijn. Zo is het prettig werken bij én met Sweco.

Geïnteresseerd?
Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via de button op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Jac Gommeren, telefoon +31 631005766. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Anneloes Spijker-Doek, Resource Manager, +31 6 10 90 81 56 of via anneloes.spijker-doek@sweco.nl.

Standplaats:
We zijn voor onze volgende kantoren op zoek naar versterking.

Zwolle

De Bilt:

Rotterdam: