Arcadis

Projectleider waterveiligheid

Arcadis

Geplaatst 10 maanden geleden

Water , Veiligheid HBO , WO Amsterdam, Amersfoort, Rotterdam of Den Bosch

Als projectleider geef jij sturing aan jouw projecten binnen het totale werkgebied van waterveiligheid. Je bent ervaren én goed in het schrijven van tenders en vindt dat schrijven ook echt leuk. Is deze rol iets voor jou, lees dan verder!

Arcadis ziet een omslag, waarbij de projecten steeds meer vanuit het proces worden gestuurd en minder enkel vanuit de technische inhoudelijke invalshoek. Wij zijn daarom op zoek naar een projectleider die mee kan bewegen in die omslag om ons team Waterveiligheid, onderdeel van de divisie Water & Milieu te versterken.

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken bij jouw projecten en heb je bij voorkeur ook een specialistische inbreng op basis van je opleiding en/of ervaring in het werkveld waterveiligheid. Je werkt ook binnen een of meer projecten, soms als deelprojectleider, op projectbeheersingsonderdelen zoals risico-, plannings-, kwaliteitsmanagement en financieel management. Je zorgt voor het integreren van informatie, bewerken en analyseren van gegevens en je legt hier verbanden tussen. Met deze gegevens lever je tijdig de juiste (voortgangs)rapportages en adviseer je de projectmanager en/of jouw projectteams over de beheersing van de projecten of van het proces daarvan.

Daarnaast ben je ervaren én goed in het schrijven van tenders. Voor een tender zet je alles op zij, maak je ruimte in je agenda en ben je bereid om te reizen naar de tenderlocatie. Die is soms op een Arcadis kantoor, maar soms ook op het kantoor van een aannemer waarmee wij samen de tender schrijven. Jij weet als geen ander de onderscheidende elementen van onze tender te benoemen en hebt kennis van de systematiek van het HWBP en weet dit effectief in de tender te verwerken, met als einddoel een succesvolle tender voor alle belanghebbenden.

Vanuit het team Waterveiligheid werken we momenteel aan de volgende omvangrijke projecten:

Is deze functie als projectleider waterveiligheid binnen een dynamische en uitdagend complex werkveld jouw volgende carrièrestap? Dan komen we graag met je in contact.

Wat vragen wij?

Wij zijn in ons team op zoek naar een teamspeler die:

 • een afgeronde hbo of academische opleiding heeft in de richting watermanagement of vergelijkbaar;
 • zijn opleiding heeft aangevuld met relevante cursussen en/of vervolgopleidingen die je helpen bij je werk als projectleider;
 • 3-5 jaar werkervaring heeft en daarbij ook ervaring in de projectleiding van grotere waterprojecten;
 • klantgericht en commercieel is ingesteld;
 • collega’s durft aan te spreken op zijn of haar taken en verantwoordelijkheden in het project;
 • ervaring heeft met Systems Engineering;
 • ervaring heeft met de HWBP systematiek;
 • makkelijk beweegt in een grote (project)organisatie;
 • daadkrachtig en flexibel is en in staat om gestructureerd, nauwkeurig en zelfstandig te werken;
 • hoofd- en bijzaken kan onderscheiden;
 • uitstekende beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 18 september 2017.

Wat bieden wij?

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze diepe marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en management diensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten. Daarmee is Arcadis toonaangevend op het gebied van duurzaamheid binnen onze sector. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij bieden onze mensen volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden alsmede marktconforme arbeidsvoorwaarden. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Silke Wekema, recruiter, via telefoonnummer 06-27060697 of via silke.wekema@arcadis.com. Wij ontvangen graag uw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

Klik hier om te solliciteren.

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.