PWN

Projectleider Leidingen

PWN

Geplaatst 1 jaar geleden

Projectleider Leidingen vacature, Velserbroek, Noord-Holland, HBO, Techniek, Civiele Techniek, Bouw, projectleider

PWN Sector Drinkwater

PWN (hoofdkantoor te Velserbroek) is een non-profit organisatie. Jaarlijks wordt ruim honderdzes miljoen kubieke meter drinkwater aan bijna 780.000 particulieren, bedrijven en instellingen in de provincie Noord-Holland tegen kostprijs geleverd. Waterzuivering vindt plaats in waterfabrieken te Andijk, Bergen, Heemskerk en Wijk aan Zee, en in de duinen. Daarnaast beheert PWN in opdracht van de provincie ruim 7.334 hectare aan natuurgebieden tussen Zandvoort en Bergen. De Kennemerduinen en het Noordhollands Duinreservaat genieten bescherming als Natura 2000-gebied. De gebieden worden beheerd volgens de Barometer Duurzaam Terreinbeheer (niveau Goud) en krijgen ca. zes miljoen keer per jaar bezoek. Kijk ook op www.pwn.nl.

PWN zoekt voor het team Distributie en Bodemdesk een


Projectleider Leidingen
Fulltime | Velserbroek

Een projectleider die als een ‘spin in het web’ zijn projecten weet te managen, resultaten haalt voor de ondergrondse infrastructuur, in samenwerking met de omgeving.

Vind je het leuk om je projecten te managen en veel ballen in de lucht te houden? Wij hebben een uitdagende functie als je goed kunt organiseren vanuit technisch inzicht in een dynamische omgeving.

Samen met projectmedewerkers ga je aan de slag om met alle stakeholders die betrokken zijn bij de aanleg van drinkwaterleidingen tot een goed resultaat te komen. Hierbij moet je denken aan klanten, gemeenten, aannemers e.d. Wij vinden het belangrijk dat je verantwoordelijkheid neemt en aanspreekbaar bent op het resultaat. Om je doelen te realiseren krijg je veel bewegingsruimte en stuur je inhoudelijk en functioneel projectmedewerkers aan welke het project begeleiden.

Bij de uitvoering van je werk ben je je bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid om zo min mogelijk overlast voor onze klanten te veroorzaken. Je gaat op zoek naar de beste oplossing voor iedereen! Van nature communiceer je makkelijk en onderhoud je je contacten met je relaties op een plezierige manier. Je bent flexibel en weet snel te schakelen tussen de diverse projecten, de verschillende ketenpartners en belanghebbenden. Je laat zien dat je overzicht en kennis van zaken hebt en een betrouwbare (gespreks)partner bent.

Wij willen innovatief en vernieuwend zijn, zodat de waterkraan ook in de toekomst vanzelfsprekend bediend kan worden. Om, dit te bereiken verwachten we ook van jou dat je gericht bent op het steeds verbeteren van het werk.

Denk je dat het werk bij je past, gezien je achtergrond competenties en technisch inzicht? Dan komen we ook graag met jou in contact! Wij staan open om je, door middel van aanvullende opleiding en een inwerkprogramma, het vak te leren. Ook bestaat de mogelijkheid om eerst als junior projectleider aan de slag te gaan en door te groeien.

Wat heb je in ieder geval in huis

  • Een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld HTS weg- en waterbouw of WTB) en technisch inzicht.
  • De opleiding ‘Hogere opleiding Drinkwater of relevante en aantoonbare functionele kennis op het gebied van (waterleiding/civiele) techniek strekt zeker tot aanbeveling alsook de gedrevenheid om je te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan onze mooie taak.

Wat komt nog meer van pas?
Het komt van pas als je van nature sterk bent in het onderhouden van relaties en omgevings- en resultaatgericht bent. Ook ervaring in, of affiniteit met, het aansturen van projecten, (Proces)verbeterprogramma’s en -technieken, onderhandelen en besluiten nemen en participeren in (taak/functie overschrijdende) werkgroepen is behulpzaam.

De dynamiek in het werk vraagt dat je stressbestendig bent en makkelijk weet te schakelen. Ook is het van belang dat je kansen ziet en weet te benutten en altijd op zoek bent naar mogelijkheden om zaken slimmer aan te pakken. Je vindt het belangrijk om je zelf persoonlijk en vakgericht te ontwikkelen.

Wat biedt PWN jou?

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Een goed pensioen en verzekeringsvoorzieningen
  • Een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget waarmee jij bepaalt of je bijvoorbeeld extra vrije dagen wilt kopen of verkopen
  • Een contract voor bepaalde tijd met de intentie om deze om te zetten naar onbepaalde tijd
  • Een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling

Ben je enthousiast geworden? Denk jij te passen bij wat wij zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer direct maar wel voor 7 mei 2018 via de sollicitatiebutton! Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Patrick Wijker, teammanager Distributie en Bodemdesk, telefoonnummer 06-51693819.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.