PWN

Projectleider

PWN

Velserbroek
Geplaatst 5 maanden geleden

Projectleider
Fulltime | Velserbroek

Wil jij een duurzame bijdrage leveren aan een betrouwbare en zuivere drinkwatervoorziening voor ruim 780.000 huishoudens, bedrijven en instellingen de provincie Noord-Holland? Wil jij werken in een moderne, dynamische en professionele omgeving waarin mens en techniek centraal staan? Dan is de functie van projectleider onderhoud en projecten bij PWN zeker wat voor jou!

PWN is op zoek naar versterking van het team Installatie Onderhoud en Projecten. De afdeling is verantwoordelijk voor de coördinatie, voorbereiding & uitvoering van alle technische werkzaamheden aan de drinkwaterinstallaties van PWN. Dit varieert van nieuwbouwprojecten, modificaties, preventief en correctief onderhoud.

Wat ga je doen?

Als projectleider draag je zorg voor een beheerste projectuitvoering van onderhoud-, vervanging- en nieuwbouwwerkzaamheden op het gebied van de drinkwaterproductiebedrijven en distributielocaties. Je stelt projectopdrachten op en het programma van eisen. Je stuurt projectmedewerkers en aannemers aan. Je voert de regie over uit te voeren werkzaamheden, afspraken, tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie. Jij zorgt er voor dat PWN ook in de toekomst Noord-Holland van goed drinkwater kan voorzien.

 

Als projectleider bij PWN ben jij onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het opstarten van projecten ter vervanging en verbetering van de technische installaties
 • Het samenstellen en aansturen van de projectteams voor de uitvoering van de projecten
 • De sturing en rapportage op het gebied van geld, risico’s,organisatie, kwaliteit, informatie, tijd en rapporteert hierover.
 • De overdracht van de eindresultaten van projecten aan (interne en externe) klanten en helpt bij het onderbrengen van het projectresultaat in de beheeromgeving.
 • De projectevaluaties en terugkoppeling aan de organisatie voor continu verbeter trajecten.
 • Het initiëren en begeleiden vergunningprocedures en subsidieaanvragen.
 • Het volgen van vak ontwikkelingen en het vertegenwoordigen van PWN als deskundige.
 • Het onderhouden van contacten met externe stakeholders en het beoordelen van plannen van derden. Daarbij dienen de plannen van de      stakeholders te worden gerespecteerd en tevens de belangen van PWN te worden behartigd.

 

Wat heb je daarvoor nodig?

 • Een afgeronde hbo-opleiding (diploma vereist)richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek, bouwkunde, civiele techniek of technische bedrijfskunde.
 • Aantoonbare affiniteit en ervaring met o.a. pompen, motoren, kleppen, apparaten, besturingen, leidingen en appendages.
 • Aantoonbare ervaring met het leiden van multidisciplinaire technische capex en opex projecten.
 • Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden en een proactieve werkhouding.

 

Wat biedt PWN je?

We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, flexibele werktijden, goede pensioen- en verzekeringsvoorzieningen en een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB) waarbij je o.a. extra vrije dagen kunt kopen en verkopen. We bieden je een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met de mogelijkheid deze daarna om te zetten naar onbepaalde tijd. Het bruto jaarinkomen bedraagt minimaal € 44.795,- en maximaal  € 63.991,- (inclusief eindejaarsuitkering, vakantiegeld en FAB). Maar bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief.

 

Waar kom je te werken:

Het leveren van zuiver en betrouwbaar drinkwater en het beheren van ruim 7.300 ha duin- en natuurgebied in Noord-Holland voor de huidige en toekomstige generaties. Dat is de kern van ons bestaan als PWN. We doen dit in Noord-Holland, maar ook ver daarbuiten door internationale innovatieprojecten. Als maatschappelijk verantwoord ondernemer staan we continu in verbinding met onze omgeving. Samenwerken met vele diverse publieke partijen​ staat hierbij centraal.

De sector Drinkwater is sterk in ontwikkeling en kenmerkt zich als een moderne, dynamische en professionele omgeving waarin mens en techniek centraal staan. Wij zijn trots op onze bedrijfscultuur, ons product en de vanzelfsprekendheid waarmee iedereen de waterkraan bedient.

 

Ben je geïnteresseerd?

Je kunt direct solliciteren op de vacature, via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patrick Franken, Teammanager Installatie, onderhoud en projecten, telefoonnummer 06-82543253. Voor vragen over de sollicitatie- of selectieprocedure kun je contact opnemen met Doreen Raaijmakers (Recruiter), telefoonnummer 06-83070656. Graag ontvangen wij je reactie uiterlijk 20 juni 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.