Waterschapsbedrijf Limburg

Project operator

Waterschapsbedrijf Limburg

Geplaatst 2 weken geleden

Project operator
“…meer dan een gewone operator; een echte senior…”

Ons bedrijf
Waterschapsbedrijf Limburg zuivert afvalwater en zet zuiveringsslib om in waardevolle grondstoffen en energie. Dat doen we zo innovatief en duurzaam mogelijk én tegen het laagste zuiveringstarief van Nederland. Samen met 150 collega’s werken we met plezier en passie aan de maatschappelijke water opgaven van deze tijd! Waterschapsbedrijf Limburg is een dochterbedrijf van Waterschap Limburg.

Je werk en kwaliteiten
Je kent het operator-schap door en door en concentreert je op drie resultaatgebieden: projectwerkzaamheden, technologische ondersteuning en financieel beheer. Je kent het operator-schap op je duimpje en opereert op senior niveau. Je houdt toezicht op de uitvoering van projecten en levert een bijdrage aan het opstellen van het wensenpakket dat de basis vormt voor de inhoud van projecten. Je controleert bestekken, bereidt projecten voor en begeleidt deze ten behoeve van technische en/of proces-technische verbeteringen en installaties. Verder ondersteun je de operators op de zuiveringen en lever je technologische ondersteuning door het onderzoeken en beoordelen van verbetervoorstellen en brengt hierover advies uit. Het verzorgen van offerte aanvragen volgens het aanbestedingsbeleid behoort tevens tot je verantwoordelijkheid. Je levert een bijdrage aan het opstellen van raamcontracten aangaande levering van chemicaliën, meetapparatuur en diensten en begeleidt deze tijdens de uitvoering. Verder draag je bij aan financiële planningen en de bijbehorende administratie.

Je kennis en ervaring

 • Uitgebreide theoretische en praktische kennis van proces– en zuiveringstechniek, relevante wet– en regelgeving, inkoopbeleid.
 • Vaktechnische kennis van werktuigbouwkundeelektrotechniek, beheer en onderhoud en/of van meet- en regeltechniek (minimaal mboniveau) en beschikt over een passende opleidingsachtergrond.
 • Kennis van instructies, procedures, regels en voorschriften.
 • Inzicht in organisatorische en functionele verhoudingen binnen het team.
 • Aantoonbare werkervaring met projectplanning, procestechniek en het bijbehorende advieswerk.
 • Beschikt over een UTAZopleiding en/of bent bereid tot het volgen van de HTAZ.
 • Je houding is gericht op continu verbeteren, openheid, transparantie, samenwerking en de bereidheid actief mee te groeien met veranderingen in de organisatie. Je draagt op een actieve en verantwoorde wijze bij aan de uitvoering van het kwaliteits-, arbo- en milieumanagementsysteem.
 • Belangrijke competenties:
  • Resultaatgericht
  • Samenwerken
  • Coachen en communicatieve vaardigheden
  • Flexibel
  • Besluitvaardig

Ons aanbod
De waarde zit in mensen. Daarom streven we ernaar onze mensen het beste van het beste te bieden. Dat geldt voor de werkomstandigheden én voor het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast geven we je al die faciliteiten die ertoe bijdragen dat jij je werk optimaal en met plezier kunt doen. Jouw aanstelling is in eerste instantie voor 12 maanden. Daarna volgt een vaste aanstelling. Je salaris (gebaseerd op een 36-urige werkweek) is maximaal € 50.976,- bruto per jaar incl. vrij in te vullen keuzebudget van ca. 20% van het bruto salaris. Je basisstandplaats is RWZI Hoensbroek. Voor de volledige functieomschrijving zie bijlage op onze website via de button.

Solliciteren
Is dit dé functie voor jou? Geef dan aan waarom jij de persoon bent voor dit werk. Stuur voor 1 juli 2018 je cv met motivatie naar carriere@wbl.nl.

Voor meer informatie graag contact opnemen met Johan Gerritsen, teamleider Bedrijfsbureau, Businessunit OPPIT, +31 655742250. Kijk op www.wbl.nl voor meer informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.