Evides Industriewater

Procesoperator

Evides Industriewater

Geplaatst 4 maanden geleden

Vacature Procesoperator EIW Zeeland, St. Jansteen.

Binnen Evides Industriewater zijn wij op zoek naar Procesoperators voor onze productieregio in Zeeland, St. Jansteen.

De functie
Als Procesoperator draag je zorg voor een optimale bedrijfsvoering van onze technische installaties en bewaak je zowel de techniek als de technologie. Je bedient en onderhoudt de installaties in teamverband zodanig dat de dienstverlening richting onze klanten is gewaarborgd. Dit doe je met inachtneming van de doelstellingen van Evides op een veilige wijze voor jezelf en je omgeving en conform alle wet- en regelgeving.
Naast procesvoering ben je ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudstaken en het oplossen en voorkomen van storingen. In het geval van storingen, weet jij tot beslissingen en oplossingen te komen. Je interpreteert, evalueert en rapporteert over de procescontroles, waarbij je gebruik maakt van trendanalyses. In overleg met het regiohoofd en/of de teamleider stuur je processen bij en initieert wijzigingen in de procesautomatisering. Je begeleidt werkzaamheden van derden en zorgt, dat de veiligheidsregels worden nageleefd. Hiervoor schrijf je werkvergunningen uit, stelt TRA’s op en voert LMRA’s uit. Tot slot neem je (op termijn) deel aan ‘ de wacht- en storingsdienst’.

Jouw profiel
Heb jij..

  • een MBO-diploma niveau 4 (E&I, WTB, AOT of een vergelijkbare opleiding)?
  • heb je daarnaast 2 jaar aanvullende vakgerichte opleidingen op het gebied van techniek en/of technologie?

Ben jij..

  • in het bezit van een VCA diploma?
  • deskundig, ga je altijd voor het beste resultaat, houd je rekening met mogelijke risico’s en ga je pas naar huis als de installatie onbemand kan draaien?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons aanbod
Het bruto jaarinkomen voor deze functie bedraagt maximaal € 50.134,-. Evides biedt je verder prima arbeidsvoorwaarden met uitgebreide opleidingsmogelijkheden, flexibele werktijden en een goede pensioenregeling. De arbeidsvoorwaarden kun je voor een gedeelte zelf samenstellen (uitbetalen of sparen), de keuze is aan jou!.

Interesse?
Heb je interesse in de functie van Procesoperator en wil je meer informatie, neem dan contact op met Donny de Vriend, Regiohoofd Productieregio Zeeland op telefoonnummer 06-20118748. Je kunt direct online solliciteren en een CV en motivatiebrief meesturen. Graag ontvangen wij je reactie vóór 21 februari 2018.

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.